"mi-a propus sa facem sex peste 2 săptămâni, ar fi pe interes?"
Extraordinar! Așa ceva... Dacă e să ai parte de acțiune o să ai cu EL (chiar dacă e cu majuscule, nu e vorba de gizăs!) nu cu noi!
Of Doamne voi chiar sunteți inconștienți și o zic cu părere de rău chiar sunteți pe bune așa nu mai am Niciuni dubiu sau semn de întrebare la asta vreodată nu știu sunteți așa rupte de viața asta și acceptați sa va culcați cu tot felul de... Care va iese în cale și își mai fac și programări cu voi Doamne dă-le minte dă-le conștință.
Ba va place în prostile sa va lăsați prostite va place ba în prostie sa va lăsați folosite bat joccorite de toți... Care nu va iubește cu Adevărată da cu Adevărată și va folosește în ultimul hal.
Buna.Din punctul meu de vedere da, e pe interes. In viata reala nu prea e ca in filme, unde respectivii fac sex de la prima sau a doua intalnire si traiesc fericiti pana la adanci batraneti.
Este ziua lui peste doua saptamani sau te deranjeaza ca abia atunci vrea sex cu tine?
Da clar dacă te iubește cu adevărat ți-ar da timp și încearcă și tu săi spui cu o relație nu e bazată doar pe sex
Ai fi mult mai fericita dacă ai respecta planul Creatorului și ai face sex numai după căsătorie. Sexul fără căsătorie nu e binecuvântat de Creator și nu aduce fericire pe termen lung.
El vrea sa te arda si atat lasa-l in pace ca nu ai nici un viitor cu el e prea devreme daca vrei sa vezi daca tine la tine zi ca faci sex cu el dupa 2 ani
Asa rapid? Si tot el a si planificat! Cum poti sa accepți asa ceva? Tu ar trebui sa fii mai sigura pe tine si sa nu te lasi influențată de el.
Eu zic sa accepți.ca intr-o luna te vedem și pe tine însărcinată prin haine