| ruxandraaaaioanaaaa24 a întrebat:

Daca ani de zile ti-a placut de o persoana, exista posibilitatea ca, dupa o perioada sa uiti tot ceea ce ai simtit pentru acea persoana, desi in timpul asta ai mai vazut-o si i-ai mai vorbit?

Intreb pentru ca am aflat ca mai demult unui baiat i-a placut de mine(o perioada foarte lunga de timp), acum il plac si eu dar mi-e teama ca el nu ma mai place. Ce sa fac? El e un tip si dragut dar si inteligent. Astept sfaturi si pareri!

Rog seriozitate!

Si DA, stiu ca poate nu i-a fost usor nici lui, insa macar am realizat ca am gresit si vreau sa repar totul. Deci, aveti vreun sfat?

4 răspunsuri:
| tenutza a răspuns:

Incearca sa ii spui si lui ce simti, sau macar sa ii dai de inteles.Succes

| lolylolypops a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie, sis'!:*

| Oviiyy a răspuns:

Da se intampla sa stii, atunci cand tu iubesti si acea persoana nu simte la fel, creierul se autoprotejeaza sa zicem de suferinta, este ca ceva cu care te obisnuiesti, de exemplu durerea. el s-a obisnuit cu indiferenta si acum nu mai are rost sa zicem sa te iubeasca, dar focul poate aprins si din cea mai mica scanteie, depinde de tine cum stii sa o folosesti.

| Michiii a răspuns:

Da se întâmplă, foarte des pentru că persoană respectivă în cazul tău băiatul, s-a plictisit, adică a înţeles singur că nu mai avea nici o şansă cu tine. Dar acum depinde poate încă mai ţine la tine happy. Eu zic să îi spui ce simţi despre el big grin. Succes :*.