Ovulatia a fost pe 3, iar pe 6 s-a intamplat chestia asta
Daca esti sigura 100% ca ovulatia a fost pe 3, este totul in regula. Dar de unde stii atat de sigur? daca te bazezi pe aplicatiile alea...
Ma bazez pe aplicatie, adica mereu cand a fost data menstruatiei a fost exact cum scria pe aplicație..si totusi perioada fertila era pana pe 4, nu stiu daca ar fi vorba de vreo sarcina.
Daca este corecta data ovulatiei, atunci nu o sa ramai. Dar...eu nu sunt asa de sigur ca tine ca ovulatia a fost pe 3. Riscul exista, destul de mare... daca as fi fost in locul tau apelam la contraceptia de urgenta
Si totusi, ovulul asteapta cam 24 h sa fie fecundat, daca au trecut 3 zile nu stiu cat de mare ar putea fi riscul
Da, ovulul traieste maxim 24 de ore, ai dreptate. Dar noi nu stim exact cand ovulul a fost eliberat. Chiar daca tie aplicatia iti spune ceva si in ultimele luni a fuctionat 100%, nu se poate stii cum a fost luna asta 100%. In principiu nu ar trebui sa iti faci griji.dar nu pot spune ca e total lipsit de griji ceea ce ai facut.
Am facut astazi un test clear blue care se face cu 6 zile inainte de menstruatie si a aparut decat o linie, insa dupa o ora si ceva a aparut o linie dar foarte stearsa incat abia o observai, credeti ca sunt sanse la o sarcina, tinand cont ca pe prospect scria ca rezultatul apare in max 10 min?
Nu, nu sunt sanse. Testul se citeste dupa 10 minute, ce apare ulterior este total neinteresant
Va multumesc mult pentru sfaturi si ajutor!
Da este posibil, faci un test de sarcina peste 21 de zile deci la sfarsitul lunii mai inceputul lunii iunie si vezi daca esti sau nu esti gravida
Sansele exista mereu, asteapta 2 saptamani si fa-ti un test de sarcina in caz ca menstruatia nu vine, totusi ar fi fost mult mai sigur sa fi foilosit prezervativ dar acum asta e... take care
Da, ai șanse mari sa rămâi gravidă. Daca nu ați folosit niciun fel de protecție.
Maryyyaa întreabă: