Si care e scopul acestei postari? Sa fie cumva un mesaj pentru baietii buni, gen: "tot cu laba ramaneti, dar priviti partea buna...nu veti fi uitati niciodata"?
"fostul iubit. am ales să mă împac cu el... Acum pot spune că acel bărbat [celălalt] va rămâne în amintirea mea veșnic... pentru că sunt sigură că eu ca el nu voi mai găsi"
tipic ipocrit.
Concluzie: ești bun, ești fraier. Dă-i 'nainte!
Trebuia sa ma astept ca pe final e ceva cu gust amar. Pentru ce te-ai despartit de el ca sa te impaci cu fostul? Si acum plangi iar dupa el? Din respect pentru cei din jur si pentru tine, nu sta asa in relatii numai ca sa zici ca nu esti singura deoarece ajungi sa iti faci viata mizerabila atat tie cat si celorlalti.
Așa se conving și sute de bărbați buni care citesc aici că degeaba sunt buni că tot nu îi vor femeile.
Salut!
Ciorba reîncălzita nu mai e asa bună.
Femeile sunt mai sensibile și se agata de amintiri. Bărbații sunt mai simpli în gândire.
Bai fata, fa ceva pentru tine.Viata merge înainte și după o despărțire.Nu te mai complace în trecut pentru ca astfel nu vei mai avea un viitor, viata va trece pe lângă tine si ajungi cu o grămadă de frustrări, și astea te trag în jos psihic.
Intreaba-l pe prieten ce mai face.Sunt mari șanse ca el sa-si fi făcut o relație.
Fi hotărâtă și tine-te de hotărâre. Gândește bine problema.Care varianta e viabila pe termen lung? Ce îți aduce fericirea și liniștea?
Trebuia sa-ți faci prezentul sa conteze mai mult decat amintirile. Dar fiecare alegere cu avantajele si dezavantajele ei.
Există: unul dintre acei bărbați sunt eu acum (am 23 de ani), singur, virgin și fără vreo relație la activ
Timid, introvertit, fără papagal, fără vrăjeală, fără posibilitatea de a menține contact vizual și pe deasupra împăcat cu soarta (mă consider asexual în prezent)
Și ca mine mai sunt destui, cel puțin eu am citit multe povești asemănătoare și suntem și pe TPU destui din ăștia din ce observ
Aici ai greșit tu, dacă ție îți plăcea mai mult de celălalt trebuia sa nu te mai împaci cu fostul.
Ai stricat treaba cu amandoi.Am facut in viata mea de toate, nu pot sa iti spun multe aici, daca vrei un sfat sincer imi poti scrie in privat!
O zi frumoasa!
Dar de ce nu te desparti de actualul si ia legatura cu el, scrie-i, vezi tu.
Daca asa simti, ca el era mai potrivit, pai fii cu el.
Îmi pare rău de băiatul ala care-ți fusese alături, sper sa nu mai dea de nerecunoscatoare ca tine.
Anonim519 întreabă: