| Marbella188 a întrebat:

Buna!
Daca de ex el atunci cand o are sculata si tare, adica e excitat, e uscata..adica nu are niciun lichid sau ceva in capul ei, asta inseamna ca nu are lichid seminal, preejeculator, asa-i?
*Wl mi-a zis ca nu are dar voiam sa ma conving*

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Lichidul preejaculator este produs de catre 2 glande asezate de-o parte si alta a uretrei peniene, glande denumite bulbouretrale sau glandele Cowper. Aceste glande Cowper, in cazul a 13-18% din numarul total al barbatilor NU sunt functionale si in cazul lor din acest motiv lichidul preejaculator NU se produce deloc. De asemenea exista un numar aproximativ similar de circa 15-20% dintre toti barbatii insa in cazul acestora glandele Cowper sufera de hiperactivitate si din acest motiv cantitatea de lichid preejaculator este mult mai mare in comparatie cu cantitatea produsa in mod ''normal'' in cazul restului de circa 60-70% de barbati. In concluzie exista un numar mic de barbati cu penisul mereu ''uscat'' dar le fel exista si barbati carora in mod efectiv li se prelinge sau chiar picura lichidul preejaculator pe intreaga perioada cat tine excitatia si au penisul in stare erecta. big grin

5 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Am intalnit si eu baieti asa, nici eu nu m-am convins care e treaba.
Ia sa ne lamureasca expertii dă p-acilișea.

| Marbella188 explică (pentru alina2k18):

Intr-un fel e destul de bine.laughing

| alina2k18 a răspuns (pentru Marbella188):

Daaaaawinking

| CodrutElian1990 a răspuns:

Lichidul preejaculator e una, lichidul seminal este alta. Lichidul preejaculator nu apare de fiecare data cand se scoala penisul. De regula apare cand esti foarte excitat. De exemplu, cand un barbat se masturbeaza rar apare acest lichid.

| Jonas94 a răspuns:

Are, dacă strângi un pic de el, de la bază spre cap, apăsând pe uretră, o să vezi că o să iasă acel lichid. Este oricum inofensiv, de cele mai multe ori, mai ales dacă a urinat înainte.