Ti s-a raspuns la problema ridicata de tine de mai multi utilizatori TPU si ai primit si o adresa la care te poti informa privind himenul si formele sale. A fece sex (notiunea folosita de tine)inseamna ca deja virginitatea ta nu mai exista sau daca avand un himen elastic acesta a permis contactul sexual, s-ar putea sa fii virgina, dar nu inseamna ca esti si in siguranta, pentru ca nu ati folosit un mijloc de preventie, cum este prezervativul si poti sa ramai si gravida, pentru ca sperma poate sa intre si prin gaurelele existente in himenul tau (prin care se scurge lunar menstruatia) si exista si posibilitatea sa te imbolnavesti de ceva boala, pe care baiatul in cauza o poarta si nu are cunostinta de ea. Tocmai de aceea inainte de casatorie sunt obligatorii anumite examinari medicale, care arata daca cei doi parteneri sunt sanatosi si pot fi intimi si fara a folosi mijloacele de protectie, tinand cont de faptul ca acestia sunt si doritori sa-si intemeieze o familie si sa aiba copii.
Daca ai norocul si nu te imbolnavesti si nici nu ramai gravida, atunci trebuie sa acorzi o mai mare atentie acestei probleme si sa folosesti porezervativul pentru a nu apare nelinisti si complicatii, care nu-ti lipsesc tinand seama de faptul ca, tu esti inca foarte tanara.
Asteapta, timpul le rezolva pe toate si cum nu mai poti modifica deocamdata situatia, nu-ti mai agrava starea sufleteasca cu ceva ce in momentul de fata nu depinde de tine. Sper ca totul sa fie bine si va fi pentru tine o invatatura de minte, pentru a preveni asemenea situatii pe viitor. Multa sanatate si ai grija de tine, nu exagera in nici un domeniu pentru ca nu este bine. Fii ponderata si echilibrata in tot ce faci, gandeste-te la consecinte inainte de a actiona in orice domeniu ce priveste viata ta asa si totul va fi bine. Un bun sfarsit de saptamana si lasa timpul sa rezolve aceasta problema.
Cineva a pus "melodia" (intrebarea) pe "ripit", pe bune cine a mai auzit asa ceva: nu te dezvirgineaza dar totusi faci sex; ramai insarcinata doar daca la baiat ii "moare" cheful si atunci incerci cu eprubeta sa pui niste spermatozoiti cat timp sunt proaspeti ( Termen de garantie: a nu se depasi 32 de ore de la folosirea produsului). Recomand prudenta pentru evitarea aparitiei gemenilor.
Stiti faza cu Monica Columbeanu? La o emisiune de pe postul acasa unde sunt invitati separat familia Columbeanu...; Monica este intrebata: Voi unde mai faceti sex? Monica ramane pe ganduri la care prezentatoarea ii spune: Nu trebuie sa fi retinuta Irinel ne-a spus tot ( Prezentatoarea se referea la pozitii si locul in care fac sex... bucatarie, dormitor, samd.) La care Monica ii raspunde: In fundulet...
Melina, e foarte putin probabil. Dar poti sa iei hiv, hepatita etc. Foloseste prezervative, chiar daca e prima oara si 'ai incredere' in partener. Tudor, mai era o faza la farse la radio. Suna asta pe o tipa si ii spune ca e de la un concurs de compatibilitate si ca au vorbit deja cu sotul ei; daca da aceleasi raspunsuri, castiga o excursie romantica nu stiu unde. Si incepe: mancarea favorita, culoarea etc; la un moment dat, intreaba: unde ati facut ultima oara dragoste? Asta: nu pot sa spun, e prea intima. Tipul: deja am vorbit cu sotul, el ne-a spus. Daca aveti acelasi raspuns primiti excursia etc. La care tipa, spontan: In gura. Liniste totala, a ramas mut si tipul de la emisiune
Da se poate sa ramai insarcinata, daca cumva penisul lui a ejaculat pe langa vaginul tau, sau chiar dupa ce a ejaculat si iti atinge vaginul cu penisul,. Dar fara penetrare sansele sun de doar 66% asa cum ziceam doar daca a facut ce am mentionat mai sus, sa facut experimente in america! Iar prin sex oral exista sansa de cancer in gat asa ca nu recomand! pa,
Daca ai facut sex inseaminea k te-a dezvirginat...asta e sigur...
si e probabil sa ramai insarcinata si daca nu ejaculat in interiorul vaginului pntru ca lichidul seminal contine spermatozoizi...
Da se poate - himenul are niste mici orificii prin care se scurge menstruatia
http://www.sexpert.ro/......himen.html
Asta ar fi ceva de genu:
Mamele voastre mai sunt virgine?
Nu ai cum sa nu faci sex fara se te dezvirginezi (cel putin la fete)
Nu am mai auzit asa ceva pana acum dar parerea mea este ca nu poti ramane insarcinata daca acesta nu te-a dezvirginat.
Nu poti face sex fara sa te dezvirgineze!
Dar foloseste prezervativul e mai sigur!
DA! daca el, excitat, a eliminat lichidul preejaculator, iar tu l-ai mangaiat in zona, si apoi degetele tale au ajuns pe langa orificiul vaginal, ai putea fi inca o virgina mamica, pentru ca e suficient UNUL din cei vreo 50 de milioane de mici tarzanei, care sa fie "incununat", iar tu, o potentiala viitoare mamica! Dar de ce faceti mai fara PREZERVATIV? Chiar nu va e frica de boli?, complicatii, etc?! Pana va treziti cu vreo "bucurie"! si sa vezi atunci acuzatii, nervi, boceli si chin, si intrebari aici: "oare am?!" Merita toate astea?! PROTEJATI-VA!
Melina, scumpo...chiar daca el nu a patruns prea tare, dezvirginarea s-a produs.pentru ca himenul nu e in fundul uterului.el se rupe foarte usor.
chiar daca nu a ejaculat in interiorul vaginului tau...iti spusesem mai devreme ca lichidul seminal (sau lichidul preejaculator cum zicea altcineva)contine spermatozoizi...si e de ajuns daca unul a vrut sa iti faca o surpriza...
vai vai...de ce nu te-ai protejat?
Asta e ca faza aia nu stiu acum cativa ani o tipa a zis intr-o revista "am facut sex cu pantalonii pe noi, cred ca am ramas gravida" )
Pot sa antreb si eu ceva cati dintre voi a facut sex pentru prima oara cu prezervativ cu fete virgine si ce sa antampalat cu prezervativu la sfastitul actului sexual? daca nu stiti va spun eu se rupa cand faci cu fete virgine va asigur din experienta proprie da si poti ramane ansarcinata daca nu tea dezvirginat
Un baiat/o fata nu mai este virgina dupa ce face sex prima data...nu conteaza daca i s-a rupt ata penisului/himenul... dupa prima partida de sex nu mai esti virgin/virgina
XoOxXo întreabă: