anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca fata e virgina si are o relatie ok, dupa cat timp ar fi ok sa-ti inceapa viata sexuala?

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Oricand dupa 16 ani. Daca ai deja 16 ani cred ca oricand simti tu ca esti pregatita, nu exista sincer un timp relativ, poti face sex cu un partener si dupa o luna de relatie daca ai dovezi suficiente ca e un baiat cu bun simt si pe care-l placi sau pur si simplu daca-ti doresti asta pentru satisfactia ta.

Mai fetelor ganditi-va si la satisfactia voastra. Ok el poate e un prost, neserios samd. De ce n-ai profita si tu de el daca te atrage si-ti doresti? Care-i problema? Nu cred ca sexul trebuie musai sa aiba legatura cu o relatie serioasa e bine ca ai spus "o relatie ok" fiindca despre asta e vorba, important e ca el sa fie un om de calitate.

Dar fiindca esti virgina poate ca n-ai face rau sa te asiguri ca el e sigur sigur cel cu care vrei sa-ti pierzi virginitatea. Si nu ma refer daca va ramane sau nu cu tine ci pur si simplu daca merita.

Oameni buni, cuplurile se despart si dupa doi ani, daca ne-apucam sa nu facem sex pana suntem siguri ca partenerul sau partenera e serios serioasa si vrea ceva sigur sigur de lunga durata... daca nu ghicim in globul de cristal am ramane virgini pana la 50 de ani.

12 răspunsuri:
| SorinTudor a răspuns:

Cand se simte pregatita.

| didiDia a răspuns:

Dupa cununia religioasa

| Georgel_Georgika_George_1985 a răspuns:

La18 sau 19 ani daca iubitu fetei are la fel iar daca fata are 14 sau 15 ani cun baiat cu v=rsta la fel sa se potriveasca

| neutrino a răspuns:

Daca acesta este marele ei tel, marele ei vis, poate incepe cat mai repede: in acest fel scapa si de-o grija.

| cristimihailov a răspuns:

Cand ea considera ca este gata.
Daca este nesigura, atunci poate este gata.

| Jasmin15 a răspuns:

Depinde de cat de stabila este relatie nu cred ca ar trebui sa te grabesti ai tot timpul din lume. happy.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| PedoBarbie a răspuns:

Când vrea şi poate.

| Seyko a răspuns:

"dupa cat timp ar fi ok sa-ti inceapa viata sexuala?"
Serios? laughing imi incepe viata mea sexuala cumva? rolling on the floor

| sofisis a răspuns:

Cand nu o sa-si mai puna intrebari de genul asta.
Atunci cand esti gata, stii si punct. Nu te mai intereseaza nici ce zice lumea, nici ce crede iubitul, nici daca maine o lasa...nimic. O face pentru ca vrea EA si simte nevoia.

| iuly92 a răspuns:

Atunci cand esti pregatita fizic, pshihic, cand iubesti persoana de loanga tine.
Trebuie sa fii constienta de ceea ce faci.