Ce conteaza cum s-a produs devriginarea? Daca s-a produs...E bine sa mergi la un ginecolog.
Daca parterul tau pune asa pare pret pe virginitatea ta, ma indoiesc ca te-ar iubi.
Data viitoare opteza pentru absoarvante externe sau OB mini, splecial pentru virgine
Mama ta stie de intamplare?
Buna, nu voiam sa se produca asa totusi.
Da, stie.
Stiu asta..Eu voiam sa spui ca daca partenerul tau va pune pret pe virginitatea ta, trebuie sa-ti dea de gandit!
M-am despartit de el. acum sunt singura.insa ma tem in viitor.
Nu stiu ce sa fac.
Am 18 ani, am uitat sa mentionez.
Dupa modul alambicat in care ai scris intrebarea,iti pot spune,ca viitorul partener de sex, poate crede ca nu mai esti virgina, pentru simplul motiv, ca poate sa te penetreze, mai usor.Sange,poate sa nu curga la dezvirginare,depinde de felul himenului,de "atentia" cu care te dezvirgineaza.
Accidentul pe care l-ai avut cu tamponul(nu stiai ca exista si tampoane pentru virgine?),ma indoiesc ca medicul a facut in asa fel incat sa te defloreze si mai ales, daca s-a intamplat totusi, fii sigura ca te anunta, ori pe tine, ori pe parinti.
Banuiesc ca intrebarea este postata cu alt interes.Dar este doar treaba ta!
Faptul ca-ti atrag atentia asupra modului cum ai formulat intrebarea,cum gandesti ilogic,dar si faptul ca ti-am dat un sfat,asta nu inseamna ca "ma bag in treaba".
Stiu,ca pe voi tinerii va deranjeaza cand vi se atrage atentia asupra unui lucru,dar odata ce nu te-am jignit cu nimic(dar tu ti-ai permis acest lucru!),cer acelasi respect si din partea ta.
Deci,"treaba mea",ca persoana mai invarsta,cu o oarecare experienta,este de a va putea ajuta cu sfaturile mele. Daca vrei sa le primesti bine, daca nu, tot bine! Dar, gandeste bine inainte de a scrie sau a vorbi ceva "aiurea", ca se intelege altceva.
Daca s-a rupt complet, posibil nu va crede.
Daca are incredere in tine, te va crede.
Isi poate da seama ca e prima oara pentru tine daca va vedea ca nu ai experienta si ca muschii vaginului nu sunt invatati cu penetrarea.
Daca ti mortis sa te creada ia-l de mana si mai intai mergeti pe la ginecolog.
Uite, eu am intalnit baieti "cititi" care stiau de treaba asta ca se poate rupe si tra la la dar majoritatea habar nu au deci daca nu sangerezi un pic pe ici-colo cel mai probabil nu te v-a crede.
Depinde,daca are mare încredere in tine, e posibil, dar eu in locul lui nu te-as crede
Daca spui ca absorbantul s-a blocat intr-o piele subtire, s-ar putea sa te fi durut cand pielea a fost taiata *thinking*