Poti incerca sa vorbesti tu cu el dar daca vezi ca este la fel de indiferent atunci nu are rost sa mai vb cu el si atunci cel mai bine ar fi sa lasi totul in voia destinului pentru ca oricum mai devreme sau mai tarziu tot el te va cauta si va vrea sa va impacati. Decizia va fi a ta dar nu cred ca va mai merita.
Buna.Lasa-l in pace si continua-ti viata fara el.Intr-o zi, roata se va intoarce!
Nu iubesti persoana potrivita. scurt si la obiect: timpul le rezolva pe toate, deci lasa totul in voia destinului.
Lasa totul in voia destinului cand te astepti mai putin atunci o sa te vrea el si tu nu o sa-l mai vrei asa e mereu.Asa e si la mine acum cu fostul mie imi place de el ca proasta si pe el il doare undeva...Nu-l mai cauta tu lasa-l asa, crede-ma ca o sa te caute el asa fac toti! Cu el sau fara el incearca sa fii fericita bafta:*
Iubirea dupa parerea mea este un dar, un cadou pe care tu il oferi cuiva fara sa astepti ceva la schimb, el poate fi refuzat, dar tu nu trebuie sa il arunci si doar sa-l pui deoparte, sa-l pastrezi pentru altcineva care se va bucura de el si va sti sa-ti multumeasca, poate la randul lui sa-ti ofere si el in dar iubirea lui.Tu spui ca-l iubesti cu adevarat dar nu toate iubirile sunt consumate, daca el nu stie sa aprecieze uitate in jur si sunt sigura ca este altcineva care o merita mai mult ca el...
Poti fii indragostita dar sa iubesti cu adevarat persoana respectiva nu se poate.lasa-l in pace.decat sa fii cu el si sa nu-i pese de tine si sa se uite de sus la tine mai bine iti vezi de viata ta ca vei avea mai putin de suferit.
Daca vrei un sfat bun, stai departe de el 1 saptamana fara sa faci nimic, pur si simplu nu iei legatura cu el deloc. Daca dupa o saptamana nu face nici un gest care sa sugereze ca te vrea inapoi, inseamna ca da nu tine la tine, dar daca face exact opusul, inseamna ca nu stie cum sa iti spuna in fata in acest moment si alege "timiditatea".
beausingurlamasamea întreabă: