| marian_2541 a întrebat:

daca m-am masturbat si am ejaculat si dupa vreo 5 min am intrudus jumatate de degent in vaginul prietenei mele, ar fi posibilitatea ca ea sa ramana insarcinata? pe deget s-ar putea sa fi ramas sperma.va rog sa imi raspundeti

18 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Nu va inteleg sincer. Cum sa va masturbati si dupa sa introduceti degetul in vaginul prietenei? Dar vaginul ala pentru. ce e? Si te-ai masturbat in fata ei sau cum? Ma depasesc cu totul anumite intrebari.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sa ramana insarcinata din cauza la deget?rolling on the floor ce intrebari puneti d'oh

| SweetCandy a răspuns:

Hmmm...pai km da...ideea e ca trebuie k "prietena " sa faca un test de sarcina... poate o sa fie bine!
succes!happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, e posibil.

| Mya a răspuns:

Sa ramana insarcinata din pricina unui deget... rolling on the floor Cum sa nu te oftici?! Daca tot se intampla, macar daca se merita si avusese-ti parte de placere...

| Psihoyounger a răspuns:

E posibil. Dar scuza-ma, tu te mast de fata cu prietena ta sau ai fost la baie? Adica, nu putea ea sa te mast daca vroiai mast? Era mai interesant...big grin

Trecand la lucruri serioase... da, este posibil. Iar pentru a fi sigur ii recomand un test de sarcina. Altadata spala-te pe maini sau macar baga si tu altceva in vagin, nu degetul.laughingScuze, am mai si glumit putin... Bafta!

Psihoyounger

| Sara2 a răspuns:

Daca nu au trecut 72 ore mai bine sa ia pastila de a 2 zi pentru siguranta voastra

| Encore a răspuns:

Da sanse mari...

| Encore a răspuns:

Cora ar fi ceva de genu :
Cum ai facut copilul?
Pai cu degetul prietenului meu rolling on the floor)

| M.J. a răspuns:

Buna marian...este foarte posibil ca prietena ta sa fi ramas insarcinata... daca nu te-ai fi spalat pe maini inainte. spermatozoizii traiesc pana la 24 de ore

| annda a răspuns:

Posibil. Un test de sarcina si gata. Da pe mine ma macina altceva adica vrei sa spui ca tu te masturbai de fata cu prietena ta?!

| annda a răspuns:

@silvio : Eram destul de curioasa daca se poate si asa ceva, ca si asa raman stupefiata la ce intrebari de la pusti vad pe site.

| silvio a răspuns:

Annda, flav, curiosi mai sunteti laughing
baiatul a spus "dupa 5 min", deci timpul scurs pana s-a intors de la baie (desi ma indoiesc si eu de varianta asta big grin )
eu altceva ma intreb: care deget? si de ce numai jumatate? si de ce in vagin? dar prietena cati ani are? are ciclu?, sau e la menopauza?

prietene marian, testul de sarcina iti da raspunsul.

| unomprintreoameni a răspuns:

Raspunsul este DA.
Insa, nu prea inteleg regia... sau succesiunea evenimentelor... Pe cuvant.
Nici nu-mi pot imagina cum e sa stau in poponetul gol sa ma uit la prietenul meu care se masturbeaza si apoi, ca sa nu ma supar, imi face si mie un masaj cu degetelul... tocmai degetelul ala...
Mai, Mariane, in primul rand, nu prea e logic ce ne spui tu aici. Si apoi... daca tot protectia a fost zero, nu te oftici?

| julliano a răspuns:

Erati la cinematograf de v-ati chinuit in halul asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cu periuta de dinti de ce nu ai incercat? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar putea ramane insarcinata! numai daca i-a carat vreo musca sperma in vagin! de la deget! nu.
,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba un medic ginecolog. Poata sa faca avort daca e in primele 3 luni de sarcina. La sfarsitul lunii a 3-a sunt cele mai putine riscuri.