Nu va inteleg sincer. Cum sa va masturbati si dupa sa introduceti degetul in vaginul prietenei? Dar vaginul ala pentru. ce e? Si te-ai masturbat in fata ei sau cum? Ma depasesc cu totul anumite intrebari.
Hmmm...pai km da...ideea e ca trebuie k "prietena " sa faca un test de sarcina... poate o sa fie bine!
succes!
Sa ramana insarcinata din pricina unui deget... Cum sa nu te oftici?! Daca tot se intampla, macar daca se merita si avusese-ti parte de placere...
E posibil. Dar scuza-ma, tu te mast de fata cu prietena ta sau ai fost la baie? Adica, nu putea ea sa te mast daca vroiai mast? Era mai interesant...
Trecand la lucruri serioase... da, este posibil. Iar pentru a fi sigur ii recomand un test de sarcina. Altadata spala-te pe maini sau macar baga si tu altceva in vagin, nu degetul.Scuze, am mai si glumit putin... Bafta!
Psihoyounger
Daca nu au trecut 72 ore mai bine sa ia pastila de a 2 zi pentru siguranta voastra
Cora ar fi ceva de genu :
Cum ai facut copilul?
Pai cu degetul prietenului meu )
Buna marian...este foarte posibil ca prietena ta sa fi ramas insarcinata... daca nu te-ai fi spalat pe maini inainte. spermatozoizii traiesc pana la 24 de ore
Posibil. Un test de sarcina si gata. Da pe mine ma macina altceva adica vrei sa spui ca tu te masturbai de fata cu prietena ta?!
@silvio : Eram destul de curioasa daca se poate si asa ceva, ca si asa raman stupefiata la ce intrebari de la pusti vad pe site.
Annda, flav, curiosi mai sunteti
baiatul a spus "dupa 5 min", deci timpul scurs pana s-a intors de la baie (desi ma indoiesc si eu de varianta asta )
eu altceva ma intreb: care deget? si de ce numai jumatate? si de ce in vagin? dar prietena cati ani are? are ciclu?, sau e la menopauza?
prietene marian, testul de sarcina iti da raspunsul.
Raspunsul este DA.
Insa, nu prea inteleg regia... sau succesiunea evenimentelor... Pe cuvant.
Nici nu-mi pot imagina cum e sa stau in poponetul gol sa ma uit la prietenul meu care se masturbeaza si apoi, ca sa nu ma supar, imi face si mie un masaj cu degetelul... tocmai degetelul ala...
Mai, Mariane, in primul rand, nu prea e logic ce ne spui tu aici. Si apoi... daca tot protectia a fost zero, nu te oftici?