| Yuuuu231 a întrebat:

Daca ma doare cand imi bag ceva în vagin inseamna ca mai sunt virgina? Va rog seriozitate!

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Daca nu ai intretinut raporturi sexuale cu cineva atunci sigur ca esti virgina. Prin masturbare nu ti pierzi virginitatea. Te doare din cauza introducerii diverselor obiecte. Numai bine

| BryBard a răspuns (pentru HazelEyes77):

Vrei sa zici ca daca iti introduci un dildo de 20 de cm, inca esti virgina? sau un castravete d"la de 20 cm? No offense.Aicia e o neintelegere daca doar te freci cand te masturbezi nu te dizvirginezi.Dar daca introduci obiecte in vagin cum e pusa intrebarea mai sus se poate rupe himenul sau si prin introducerea degetelor în vagin, în timpul masturbării. Din moment ce şi-a RUPT himenul prin masturbare (ceea ce doar ea stie) Atuncia nu mai e,e ca si cum ai fi la prima partida de sex si el incerca sa te penetreze,asa e si in cazul tau, daca zici ca iti introduci obicete in vagin, depinde si ce fel de obiecte, carioci, creioane...

| anonim_4396 a răspuns (pentru BryBard):

LOL. virginitatea se sperie numai la ***, hahaha cred ca te chinui degeaba sa le explici.

9 răspunsuri:
| BryBard a răspuns:

Te poti dizvirgina cu orice, de la deget pana la nu mai stiu eu ce castravete de 1 m.Deci nu mai esti, Priveste partea buna a lucrurilor cand ai sa faci sex nu o sa se chinuie pretenu' sa ti-o introduca 100 de ani.O sa fie mai usor.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru BryBard):

Daca ai avea chiar si doar minime cunostinte medicale din domeniul ginecologic, ai sti ca ceea ce consideri tu ca reprezinta dezvirginare, se numeste DEFLORARE. Dar nu-i asa, pentru a avea informatiile necesare cu privire la acest aspect....mai aparte, trebuie sa ai anumite studii si cunostinte. Medicale. NO COMMENT rolling on the floor

| BryBard a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Mersi de instiintare!

| BryBard a răspuns:

E normal ca la primele contacte sexuale sa ai dureri.Asta e si in cazul tau.

| Yuuuu231 explică (pentru BryBard):

Dar nu am avut contact cu cineva!
Acum am bagat o seringa de 15 cm si destul de groasa.
De aia ziceam ca am dureri si daca mai sunt virgina!

| Alex1992buc a răspuns:

Am eu o "seringa" de 18 cm, grosime 5 cm

| Maria1300 a răspuns:

Cred ca nu mai esti virgina... straight face