Daca nu ai intretinut raporturi sexuale cu cineva atunci sigur ca esti virgina. Prin masturbare nu ti pierzi virginitatea. Te doare din cauza introducerii diverselor obiecte. Numai bine
Vrei sa zici ca daca iti introduci un dildo de 20 de cm, inca esti virgina? sau un castravete d"la de 20 cm? No offense.Aicia e o neintelegere daca doar te freci cand te masturbezi nu te dizvirginezi.Dar daca introduci obiecte in vagin cum e pusa intrebarea mai sus se poate rupe himenul sau si prin introducerea degetelor în vagin, în timpul masturbării. Din moment ce şi-a RUPT himenul prin masturbare (ceea ce doar ea stie) Atuncia nu mai e,e ca si cum ai fi la prima partida de sex si el incerca sa te penetreze,asa e si in cazul tau, daca zici ca iti introduci obicete in vagin, depinde si ce fel de obiecte, carioci, creioane...
LOL. virginitatea se sperie numai la ***, hahaha cred ca te chinui degeaba sa le explici.
Te poti dizvirgina cu orice, de la deget pana la nu mai stiu eu ce castravete de 1 m.Deci nu mai esti, Priveste partea buna a lucrurilor cand ai sa faci sex nu o sa se chinuie pretenu' sa ti-o introduca 100 de ani.O sa fie mai usor.
Daca ai avea chiar si doar minime cunostinte medicale din domeniul ginecologic, ai sti ca ceea ce consideri tu ca reprezinta dezvirginare, se numeste DEFLORARE. Dar nu-i asa, pentru a avea informatiile necesare cu privire la acest aspect....mai aparte, trebuie sa ai anumite studii si cunostinte. Medicale. NO COMMENT
Mersi de instiintare!