| bogdy20000 a întrebat:

Daca nu ai practicat niciun act sexual tot timpul vietii sau daca ai fi practicat doar cu o persoana dar si aceea FARA boli/virusuri etc.
Exista riscul sa ai boli/virusuri din nastere sau prin alte feluri in afara de cele luate prin actul sexual sau sexul oral? Ma refer la HIV, SIDA si toate celelalte

7 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Normal ca exista riscul sa ai o boala sau sa fi purtator de vreun virus daca nu te ai testat niciodata.
Unele boli stau ascunse f bine.

| bogdy20000 explică (pentru alina2k18):

Prin analizele de sange/urina/saliva nu se detecteaza?

| SG1995 a răspuns (pentru bogdy20000):

Ba da. Dar de exemplu la HIV dacă îți vine pe filieră ereditară poate fi recesiv adică să nu te afecteze, dar cea care are norocul să și-o pună cu tine și-o ia.

| bogdy20000 explică (pentru SG1995):

Daca e vorba de sexul oral, fara prezervativ, fara analize speciale, doar cele obisnuite. Pentru a fi sigur, cel mai bine ar fi sa nu se intample oralul fara prezervativ doar dupa ce as face analizele speciale pentru acest tip de boli?

| SG1995 a răspuns (pentru bogdy20000):

Depinde, dacă faci cu cineva cunoscut în care ai încrede nu e problema, cu o prostituată în schimb categoric.

| bogdy20000 explică (pentru SG1995):

Nu e vorba sa iau eu de la ea pentru ca am incredere, e vorba sa nu am eu ceva desi nu prea cred

| SG1995 a răspuns:

Da, desigur, multe virusuri se pot transmite fie genetic, fie prin uzul unor chestii la comun, de exemplu un banal prosop poate conține un virus că chamidia, dacă a fost uzat de un bolnav, iar prosopul nu r spălat.