O dezvirginare virtuală, doar cu mintea, mă nene m ai lăsati filmele SF, ave ti mintea plecată cu sorcova.
Lol evident ca nu se poate. Dezvirginarea unei fete are loc la penetrarea vaginala cand se rupe himenul.
Da. De poate. Te gândeşti şi până la urmă o vei face. Doar cu mintea nu poţi dar gândindu-te vei ajunge să faci sex cu cineva. Deci incepe de la gânduri totul.
Da, se poate dezvirgina. Efectul hormonilor endorfici care actioneaza la nivelul gaoazei provoaca contractarea muschilor sciatici, dar si a celor inelari din jurul fantanii fara fund de care dispui, provocand astfel implozia iminenta a bucilor in vederea savarsirii infractiunii de dezvirginare prin efrectie. Poti preveni acest simptom daca iti bagi adanc cu un pamatuf de praf niste bicarbonat, in timp ce te plesnesti pe clitorici cu un buchet de musetel ornat cu beteala rosie. Funda?
Nu este posibil asa ceva, acele vise sunt doar niște fanezi toți avem e ceva normal. Acea fata se poate dezvirgina după un contact sexual. Mult succes
Se poate in urma penetrarii dar merg pe ideea ca totul incepe cu un gand, apoi obsesie, si cum necum incepi sa vrei sa te cunosti. De aici pana la masturbare si mai tarziu contact sexual nu e multa cale de batut. Lipseste doar persoana potrivita, si locul potrivit. Deci raspunsu e fiziologic e imposibil, insa psihologic da, ganditul la actul sexual poate si provoaca dezvirginare.
Sper ca te-am lamurit.
Spor.
Draga mea, e IMPOSIBIL. Cum sa te dezvirginezi daca te gandesti la contactul sexual? Te poti dezvirgina doar prin penetrare, sau cu degetul (daca prietenul tau e ceva mai dibace sau daca te masturbezi tu singurica). Deci nu, nu se poate.