Nu, nu inseamna ca nu-l respecta, inseamna ca, pur si simplu nu are chef si nu-i place sa calce rufe sau sa gateasca.
De altfel si baiatul are maini si poate gatii sau sa-si calce rufele, ce dumnezeu, taim in 2017, cand fiecare face ce vrea!
*De altfel și băiatul are mâini și poate găti sau să-și calce rufele, ce dumnezeu, trăim în 2017, când fiecare face ce vrea*.
Cum vine asta *fiecare face ce vrea*? Păi ce relație numești tu asta, dacă fiecare e cu p***a mă-si și face ce vrea? Sunt curios, cum arăți și ce înseamnă pentru tine o relație...Probabil ești o femeie din aia independentă și preocupată de cu totul alte lucruri, numai de partener sau de casă nu. O relație nu se bazează pe comunicare, înțelegere, respect reciproc? Tu nu i-ai călcat lu bărbată-tu o cămașă niciodată? Dacă tu crezi că o relație înseamnă doar fu**i non stop și sex oral... îmi dau seama ce caracter ai.
De fapt sunt maritata de peste 30 de ani si atat eu cat si sotul: gatim, spalam rufe, calcam rufe, iar curatenia geneala o facem impreuna.
Fiecare face daca are timp si vrea, ca amandoi muncim si amandoi suntem ocupati. Eu sunt contabil si de ani buni, cand am inchidere de luna, trebuie sa stau la servici pana tarziu, asa ca, gateste sotul, ca nu pica mainile.
Oricum, nu am fost niciodata adepta sclavagismului, ca nu-i cad boasele barbatului sa faca si el ceea ce face o femeie. la noi, s-au impartit treburile casei dupa cat timp a avut fiecare, dragostea, respectul si intelegerea fiind extrem de importante intr-o relatie. Dar pentru asta ai nevoied e 2 oameni inteligenti, nu limitati, care inca se astepata la nevasta sa ii fie sluga, sa spele, calce, sa faca mancare si pe deasupra sa stea acasa si sa faca copii. Epoca aia a apus demult, acum suntem egale cu barbatii, ca doar muncim cot la cot cu ei!
Ca barbat, vad ca inca traiesti cu capul in traista, daca tu astepti sa fii servit si sa ai o sotie/partnera care sa-ti fie sluga!
Pune mana si gateste, ca nu-ti pica mainile!
Fa si tu cand ea nu are chef, ca de aia sunteti partneri!
Nu,poate si barbatul sa isi faca de mancare pentru el si sa isi calce.
Dar depinde de situatie, locuiesc amandoi?
Nu, nu înseamnă asta. Înseamnă că nu vrea să-l ajute cu astfel de activități, fiindu-i inoculată ideea că femeile sunt mai slabe decât bărbații și trebuie să facă asta. E un blocaj mental. Până la urmă fiecare poate să-și facă de mâncare și să calce o haină.
Normal în casă, bărbatul aduce banii, iar femeia se ocupă de treburile gospodărești. Asa e de când lumea.
Hey de ce e eronat... feminismul din voi va luat de cap smr.
In niciun caz. Nimeni nu e obligat sa spele, sa calce sau sa gătească partenerului. Din punctul meu de vedere, ea si le face pe ale ei, tu pe ale tale.
Qwertyuop2389 întreabă: