| BiancaioanaA a întrebat:

Bună, dacă pe data de 23 septembrie am avut un avort spontan la 8 săptămâni fără complicații, nu a necesitat chiuretaj și pe data de 27 octombrie mi-a venit menstruația când credeți că este ovulația? Tin să menționez că medicul mi-a spus că după prima menstruație pot concepe un alt bebe, îmi puteți spune va rog frumos?

Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

Depinde de lungimea obisnuita a ciclului menstrual. Ovulatia are loc cu 14 zile inainte de urmatorul ciclu.
Si eu am pierdit o sarcina de 5, 6 saptamani si a necesitat chiuretaj si pe urma am ramas insarcinata cu fiul meu care are acum 8 ani care s-a nascut peste un an de la data la care ar fi trebuit sa se nasca celalalt.Peste 3 ani l- am nascut si pe fiul nostru cel mai mic.Multa binecuvantare, sa ai un bebelus sanatos.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| iulia0514 a răspuns:

Sincer nu știu cum ți-a recomandat medicul sa rămâi însărcinată asa repede eu am eu am pierdut o sarcina fără complicații nu am ajuns la operație și tot mi-a recomandat sa aștept minim 6 luni pentru ca riscul ar fi fost prea mare sa încerc imediat sa concep din nou! Sunt la farmacie teste de ovulație nu costa foarte mult!

| pisicaalbastra a răspuns:

Salut! Ai încercat teste de ovulație?
Cred că ele ar fi mai precise decât răspunsurile persoanelor de pe internet?