Conteaza chiar asa de mult statutusul ei pe facebook? vad ca da, daca te macina.Sa sti ca o relatie nu se tine depinzand de ce ai sctie pe facebook, dar se pare ca tu nu ai increde in ea si de asta te deranjeaza.Cred ca tu te gandesti ca s-ar putea sa mai intre in vorba cu cate vreun baiat si de aia nu a scris.
Sincer eu nu cred ca as putea sa dau importanta la asa ceva, atata timp cat si eu si prietenul meu suntem tot "single" pe facebook, dar nu ma deranjeaza ca stiu ca in realitate suntem amandoi
Depinde de durata si tipul relatiei!
Daca aveti ceva timp impreuna si totul merge bine,eu cred ca da!
Chiar daca se inerveaza, tu mai deschide subiectul! trebuie sa stii adevaratul, ai tot dreptul!
Sincer, normal nu este, mie imi miroase a rau! poate are ceva de ascuns!
Asta sigur este un inceput pentru a te insela.Ar fi mai bine sa intri pe facebook-ul ei daca poti sa vezi ca se intampla. Daca se enerveaza cand ii zici asta inseamna ca nu mai vrea sa fie cu tine si si-a gasit deja altu
Ar fi mai bine sa treci la fapte
Fiecare om isi doreste ca maine sa traiasca mai bine decat azi. Tot la fel si prietena ta!
Nu. E doar un site de socializare. Nu trebuie să te panichezi! Vorbește cu ea pe îndelete.
Da este motiv de ingrijorare, deoarece daca te iubea la maxim punea intr-o relatie.Mai bine discuta cu ea.
De ce sa te ingrijorezi? Fericirea este o DECIZIE. Nu o experienta. Nu lasa fericirea ta, sa depinda de cineva/ceva exterior tie. Urmareste cu atentie acest video, o sa te ajute mult:
http://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E
Daca nu vrea sa schimbe statusu inseamna ca e deschisa pentru alte relatii, deci te poate insela cu altul.
Eu zic sa stai calm, daca va iubiti si relatia merge bine totul este ok.
Facebook e doar un site de socializare, unde nu esti obligat sa iti afisezi toate aspectele vietii, oricum crede'ma ca relatiile mai frumoase si mai linistite sunt cele pe care facebook'ul nu le stie.
Mhm... daca se enerveaza atunci cand o intrebi despre asta, sigur ascunde ceva.Incearca sa abordezi alfel subiectul fata de pana acum, poate poate afli ce este la mijloc.
Nu e chiar asa de bine adica ma refer ca prietena ta sa fie cu tine nu e single ci este cu tine ar cam trebui sa vezi ce se intampla eu am avut o prietena care vorbea cu unu pe facebook si am intat pe facebook-ul ei si am descoperit ceva care nu trebuia sa aflu m-a inselat asa eu zic mai bine sa vezi ce se intampla
Iubirea e aceea care spune : "Te iubesc suficient de mult, incat sa aleg pentru tine, ceea ce alegi tu pentru tine".
Nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi. Tu o iubesti cu adevarat? Daca da, atunci vezi...Reactiile ei, exprima iubire si sinceritate?