| Roxana223 a întrebat:

Bună! Dacă prietenul meu se juca cu penisul pe clitorisul meu, cam 2-3 min și lichidul lui preejaculator s-a intersectat cu al meu lichid, exista șansă de sarcina? Chiar dacă el nu a ejaculat.Mentinez ca iau și anticonceptionale,prescrise de medic pentru reglarea ciclului menstruaal. Eu sunt virgina,și făcând asta,a alunecat puțin mai jos, dar nu foarte mult...n-am simțit durere, doar ceva acolo la întrare... exista șansă să fiu dezvirginata? E prima data când se întâmplă asta.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Da, cu aceasta ocazie ai fost dezvirginata.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista sansa de boli laughing
Esti o alta minora precoce care nu stie teoria

| just4ubr2015 a răspuns:

Decat sa va jucati de-a soarecele si pisica mai bine lasa sa faca treaba pana la sfarsit si apoi vei simti si tu ceva asa cu simulari parca esti copil de 12 ani pacat de amandoi si nf si in calduri...

| just4ubr2015 a răspuns:

Scoateti ovarele mai bine ca e pacat sa te inmultesti. cum fratilor in 2023 sa ajungi sa simulezi o partida de amor in cuplu ori sunteti la gradinita ori nu aveti minte deloc cum puteti simula ceva normal lasat de dzeu de 2000 ani... daca erai fica mea sau baiatul meu te dadeam din casa afara daca auzeam asta laughing de parca am simulare la romana sau mate cu colegu laughing

| Diiiaand a răspuns:

N ai de ce sa-ți faci griji, nu-s sanse

| Annthony a răspuns:

Nu prea cred ca poti sa te dezvirginezi asalaughing. Si nu, nu esti insarcinata, nu-ti face probleme.