anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca prin masturbare am ajuns sa imi introduc doua degete si nu unul singur, oare mai sunt virgina? Tin sa precizez ca le-am bagat adanc si am "inspectat" putin zona, simteam peretii vaginului. Fara misto-uri, nu impresioneaza.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti virgina pana ai contact sexual cu o alta persoana. Dar e posibil sa-ti fi rupt himenul.

9 răspunsuri:
| FlorinDiablo a răspuns:

Prima data cand cand ai introdus degetele a curs putin sange? Daca a curs inseamna ca te-ai pierdut virginitatea de atunci, daca nu a curs inseamna ca mai esti inca virgina!

| bebin a răspuns:

Nu. adio virginitate.As fii putut sa umplu pagina cu explicatii, dar concluzia ar fi aceiasi. O sa iti fie mai usor cu penisul la primul contact

| Iisusa a răspuns:

Heh!
Data viitoare bagă mâna până la cot.

| yubireeterna a răspuns:

Deci din moment ce ai intrat inauntru si nu cu unul ci cu doua e clar ca nu mai esti.da cam cat de adanc l-ai bagat? ti-a placut? zine si noua

| basexcu a răspuns:

Inseamna ca te-ai largit.Next level! Incerca cu trei degete

| westbam a răspuns:

Dupa parerea mea esti virgina...pana la urma de ce n-ai fi?laughinglaughing
Un sfat pentru tine de luat in seama, data viitoare incearca sa iti satisfaci dorintele ''animalice'' cu un baiat...cine stie poate-ti placewinking
succes

| cossmy a răspuns:

Felicitari...cand o sa te dezvirginezi ca lumea, o sa poti baga pumnuwinking

| BbyMic a răspuns:

Hiiiiiiii,faci si tu o mana intreaga cum facea aialalta un penar laughingrolling on the floor

| XK a răspuns:

Din punct de vedere medical : NU
Din punct de vedere psihic: da