Nu esti insarcinata, dar ai o problema de sanatate care trebuie tratata. Amenoreea secundara este ceva foarte serios, daca nu primesti tratament repede, vei ramane cu ovarele incomplet dezvoltate si nu vei putea avea copii.
Stiu ca nu iti dau vesti bune, dar raspunsul este: nu esti insarcinata, trateaza-ti urgent problema endocrinologica.
Nu esti insarcinata.ca sa fii, partenerul trebuie sa fii ejaculat in vaginul tau...De ce nu va interesati inainte sa faceti chestii de genul asta...
Stai linistita. Explicatia la intarzierea menstruala este faptul ca esti racitaTrateaza raceala, e foarte periculos sa o treci cu vedereaiti spun din propria experienta
Bafta
Sa si ca nu e gluma. daca te doare burta si cateodata te simti umflata e posibil sa fii ramas insarcinata. daca esti insarcinata u decizi ce e de facut
Pai gandeste-te ca daca tot bagi in seama chestia asta tu iti faci rau cu puterea mintii iti controlezi corpul cu cat te gandesti ca te doare burta cu atat te doare mai tare cu cat te gandesti ca plangi, incepi si mai tare nu te mai gandi eu am avut probleeme cu apendicita da nu a fost adevarat, ma gandeam ca ma doare si de asta ma durea!
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: