| brokxy a întrebat:

Buna. Daca sexul e odata la doua luni si cand e e...sa nu zic. (Am 22 de ani) Si simt ca fac sex ca cineva trecut de 30, de fapt cred ca si cei 30+ fac mai mult decat mine lol. Simt ca s-a schimbat, iubitul meu nu mai e asa atras sexual de mine ca la inceput, sa zic sincer m-am si ingrasat, credeti daca merg la sala si am grija de mine se va rezolva problema? Plus si relatia e...meh parintii lui nu ma suporta, el nu se gandeste decat la el si avem un an impreuna ma gandeam daca pot sa il fac sa se reindragosteasca sad

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

Intotdeauna sa faci ce tine de tine, caci pe altii nu-i poti controla. Si nu ar fi bine, daca s-ar intampla asa. Daca simti ca ai luat in greutate, fa-o pentru tine, pentru sanatatea ta nu pentru a fi o diva.
Daca cineva nu te mai doreste, nu-l sufoca. Il faci sa te urasca. Pleaca de acolo, nu-ti mai intina sufletul. Eu sunt trecut de o anumita varsta, de 30 (nici nu mai spun) dar avand o partenera putin mai tanara reusim si de 12 ori pe luna. Daca exista dragoste, daca exista starea aceea de "intimate" in cuplu se poate si in fiecare zi si in cele mai nastrusnice locuri. Vindeca-te tu mai intai. E foarte important.

2 răspunsuri:
| TeodorescuAndrei a răspuns:

Hmmm...cine te iubește te iubeste așa cum ești...iar legat de sex la 2 luni deja e ciudat tare.iar legatde faptul că parinții lui nu te suportă și că el se gândește numai la el da e recomandat să mergi la sală să ai mai multă grijâ de tine dar inainte de toate SCAPĂ DE EL!

| Violleta2022 a răspuns:

Pune mana si slabeste, ca asta poti face!