anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna daca stai cu un baiat si te saruti cu el si cum ar fi este primul sarut la tine si dupa el se desparte de tine si dupa vreo cateva zile el zice la toata lumea ca nu stii sa saruti. Ce parere aveti despre acesti baieti? Ast ras voastre mesk la toti care imi raspund la intrebare.

14 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ca sunt dobitoci.Asta sa va fie invatatura de minte sa nu va sarutati cu toti golanii de la prima intalnire.

| fabiola a răspuns:

Si care-i problema? Nu stii sa saruti dar poate stii sa iubesti cu sufletul! Sarutul se invata daca iubesti cu sufletul o persoana! Ce-l incalzeste un sarut profesionist daca iti e indiferenta acea persoana!

| ShineMe a răspuns:

E un mare mare fraier.Nu rezolva nimic daca zice asta.Nimeni nu e nascut invatat asa canu ai dc sa iti faci probleme bine ca nu ati facut-o si sa gaseasca cine stie ce vrajeala.Atunci era mai rau. Poti sa il faci si tu de ras daca vrei dar te-ai pun cu prostu si ar insemna ca esti mai prost ca el.Succes

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Imatur, si stupid o sa-si de a seama mai tarziu ce ''replici de clasa 1 a avut]

| Atotstiutorul a răspuns:

Care toata lumea? pana sa imi spui tu nici ca stiam ca nu stii sa saruti, poate a spus unui "prieten" si acel prieten a spus la toata lumea!

| hasegawa a răspuns:

Abh iar ma leg de tine...pai nu toata lumea trebuie bagata in aceea-si oala, nu inseamna ca este golan persoana cu care te-ai sarutat, sau mai bine zis nu sti ce-i poarta pielea.Nu sari in bratele orcui mai mult ca sigur sa te saruti pentru prima data, il alegi din astea mai rasariti, insa daca el da dovada de dobitocarie dupa, ce sa-i mai faci.sti exista un mare proverb:'PROSTUL NU E PROST DESTUL, DACA NU E SI FUDUL", cam asta se poate spune despre un taran din asta care striga in gura mare ceva la care si el a fost incepator si mai mult ca sigur prima data s-a sarutat cu pisica.
Pacat de fata ca si-a irosit primul sarut pe un animal cu chip de om.

| Bubble a răspuns:

Imi dau seama c naspa t simti.Deh. sper sa nu patesc la felsad

| chivas21 a răspuns:

Pai e normal ca nu te place! Doar isi bate joc de tine! Eu cred ca ti-am mai raspuns la o intrebare, destul de corect! Raspunsul meu e in asteptare de cateva zile! Cand o sa-l citesti n-o sa mai ai nevoie de raspunsuri! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nici el nu-i mai departe daca face gestul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E un prost. Tu nu trebuie sa te simti jenata, poate nu i-a placut lui sau poate i-a placut dar te-a vazut incepatoare si a vrut sa se dea mare. Tu poti sa ii spui ca nu e barbat, daca poate sa spuna asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca asa este.; D

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu le spui tuturor ca el nu stie sa sarute dar ai tacut sa nu-l faci de riswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Looser! asa se comporta cei mici de clasa -1a

| iulian1990 a răspuns:

Ca e mitocan, pai din cate stiu eu clipele mai intime nu se spune la toti dar daca el e prost crescut ce naiba sai faci.