Nu numai ca te iubeste dar te si respecta:*! 4 ani e o perioada mare, semnificativa care se vede ca a insemnat ceva pentru el.Nu ti-a cerut pentru ca te pretuieste enorm si se teme ca te vei supara.Multi ani inainte:X.Multa bafta! Imi doresc din suflet sa fiti fericiti in continuare:*.
Nu... e mai emotiv. si mai rusinos incearca sa il atragi cumva sa vada ca nu iti e si tie rusine sincer
4 ani fara sex?)
inca nu te.ai intrebat daca esti singura pentru el?)
ori chiar t iubeste ori mai sunt si altele pe langa tine
eu intr.un an am fost inselata non stop asta pentru ca nu am facut nimic cu el
deci la 4 ani nu se pune problema
Ai gură? Oamenii vorbesc cu gura! ( Poate are / avea o altă parteneră sexuală și nu a avut nevoie, să îți ceară, să facă sex, cu tine.)
Probabil se masturbeaza aksa si de asta nu a simtit nevoie sa ti-o tragasau ii e rusine cu ce are in pantaloni
Din cate am citit, ai 19 ani.Pana la varsta asta, in 4 ani, sa nu-ti dea niciodata de inteles ca te doreste si la alt nivel, e grav.Probabil nu-l atragi sau are pe altcineva care sa-i ofere lucrul asta.Eu nu cred ca un om normal poate sta langa cineva abstinent timp de patru ani de zile.
Prin urmare,ori nu-l atragi,deci nu-i starnesti instinctele si are pe altcineva sau poate ca are un libido asa scazut, incat e suficient sa se masturbeze. Poate avea, de asemenea, niste disfunctii sexuale nerezolvate si ii este rusine.
Dar tu? Pana acum nu l-ai dorit niciodata? O relatie fara atractie si dorinta e moarta din start.
Cred ca da, dar depinde si de varsta voastra.
In principiu, ar trebui sa iti dai tu seama din comportamentul lui.
Esti impreuna cu iubitul tau de 4 ani si ne intrebi pe noi daca te iubeste cu adevarat? Lucrurile astea le simti,le vezi, tu traiesti langa el, nu noi.Si,nu masura dragostea unui om dupa apetitul lui sexual. Poate e mai timid,poate se teme sa nu te jigneasca,motivele sunt numai ale lui si, atat timp cat te preocupa, poti sa deschizi o discutie pe tema asta.In rest,daca te simti bine langa el, daca te respecta si-ti da suficiente dovezi de dragoste, nu are rost sa te indoiesti de el.Nu?
Dah te yubeshte daca nu te iubea nu statea 4 ani cu tine
poate nu e genul de baiat... disperat doopa chestiile astea
o sa vinna si momentul aceal.
nu il grabi ca poate e rushinoss
Mutubal întreabă: