Nu poti ramane inscarcinata dar poti face o infectie vaginala, de toata frumusetea.
Daca esti pe ciclu normal ca se poate intimpla.Cind nu esti pe ciclu, asta inseamna pedofilie
Doar fetele care is sub 12 ani nu au ciclu, restul, orice femeie are ciclu, asa ca una este ciclu, alta menstruatia.
Tu probabil ai vrut sa spui ca erai la menstruatie si ai facut asa sex. Asta e alta poveste, dar nu incurca ciclu cu menstruatia, care este o parte din acel ciclu, pricepi?
Daca ai priceput, e bun, ai mai invatat ceva si azi
Nu faci nici o infectie ce timpenii spune tantii Violetta cu 2 de t. ea ca de obicei bate din taste doar
De regula nu prea poti ramane daca faci sex la menstruatie, dar nu este imposibil.
Depinde cand la menstruatie, ce ciclu ai, regulat/neregulat si mai stiu eu ce alte povesti.
Daca ai ciclul regulat, atunci este imposibil sa ramai ce spui.
Nu, dar nu mai experimentati asa cu sanatatea voastra!
Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
In mod normal nu, dar exista o mica sansa daca se aliniaza planetele ( sa fii la finalul perioadei menstruale iar ciclul tau menstrual sa fie unul cu o perioada foliculara foarte scurta). Am intalnit cazuri de acest gen, desi este ceva rar, chiar se intampla
Valentin_Andrei_1974 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Maryyyaa întreabă: