Bună! In primul rînd nu este igienic pe timpul menstruatiei sa faci sex, in l doilea rînd este riscant poti contacta boli, asteapta sa iti treaca menstruatia, cineva a spus ca ai fi băiat dar am vazut ca ai nume de fată Bianca, ce varsta ai? Multa sanatate.
18 ani am bianca
Cam toate răspunsurile la postările fetelor se încheie cu ce vârstă are.
Aici e TPU, nu Tinder sau Bumble.
Du te si culca te daca nu iti convine, parerile tale nu ma intereseaza
Ok, multumesc, sanatate multa
Ma indoiesc ca ai menstruatie, tu fiind baiat.
Daca nu esti scarbit la vederea sangelui, faci ce vrei.
Folositi un prosop, daca vreti sa nu patati prin jur.
N-am inteles care e diferenta intre a face sex si penetrare adanca
Ce infectie
Orice infecție cu trimitere sexuală
Adica
Transmitere*
Există mai multe infecții cu transmitere sexuală care pot fi transmise prin contactul sexual, cum ar fi chlamydia, gonoreea, sifilisul, herpesul genital, HPV (papilomavirusul uman), HIV și altele. Este important să folosești protecție în timpul contactului sexual și să faci teste regulate pentru a te asigura că ești sănătoasă. Și el la fel
Mulțumesc vom folosi dar pentru anal la fel trebuie protecție?
Da da. Și asa se pot lua boli. Și la oral dacă faceți. Numa zic sa știți. Și ar fi bine să faceți teste amândoi pentru boli sa fiți siguri ca nu aveți. Mergeți la medicul de familie și va îndruma el/ea
Da, poți să faci asta, fără probleme.
Dacă nu-l dezgustă vederea sângelui, puteți să faceți sex fără nici o problemă.
Doar asigură-te că te speli bine după, și să aveți mereu ceva pe care să stai ca să nu pătați patul sau lenjeria.
Eu cu iubita mea fac mereu sex chiar și când este la menstruație, și nu a avut nici o problemă și sunt ani, de când facem asta.
Dacă simți durere, nu e normal. Fa o vizita la ginecolog. Poți sa ai ceva afecțiune sau bts
Și nici sa te doară ciclul nu e ok. Tu neapărat ar trebui sa mergi la ginecolog
Sa fiu însărcinată?
Sunt sanse dacă ați avut sex neprotejat.
Noi nu facem și nu vrem a face 0rotejat
Atunci normal ca sunt sanse sa ramai insarcinata. Sanse foarte mari.
Buna, din câte știu de la iubitul meu bărbatul poate lua boli daca face ceva cu o femeie care e in perioada aceia
David907823 întreabă: