Nu e posibil sa-ti creasca burta si totusi sa fii insarcinata cu sangerari care mimeaza menstruatia. sangerarile de genul asta apar in primele 1-2 luni de sarcina, mama ta n-ar putea sa-ti vada burta crescand decat incepand, cel mai devreme, cu saptamana 10. Oricum, daca testul e negativ, inseamna ca pur si simplu te-ai ingrasat, testul de sarcina se pozitiveaza mult inainte sa inceapa cresterea burtii.
Daca temperatura a ramas constant crescuta de la ovulatie, e posibil sa fie sarcina, desi temperatura ar trebui sa fie un pic mai mare. Insa daca pe aceasta temperatura a aparut menstruatie, probabilitatea de sarcina scade foarte mult.
Ai făcut un test de sarcină? Temperatura este puţin mai crescută şi se menţine constantă pe perioada ovulaţiei. Pentru ceea ce ai enumerat tu mai sus pot fi şi alte motive, nu neapărat o sarcină. Fă un test şi mergi la medic la un control dacă vrei să te convingi. Multă sănătate!
Va multumesc la toti, dar trebuie sa precizez ca aceasta temperatura o am cu mult inainte sa apara ciclul, si totusi nu cred ca este influentata! acum de dimineata am sa ma duc la doctorita mea, sa vad ce zice, ea ma poate ajuta cel mai mult. iar in legatura cu greutatea eu nu pun kg asa usor, pana in luna septembrie avea 53 iar acum am 57, din faptul ca mamanc foarte mult. dar nu am fost asa de pofticioasa nicicand! aduc vesti si va zic si voua.multumesc la toti!