anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca un baiat ii spune unei fete ca o place fix dupa ce s-a despartit de fosta cu care a fost 3 ani, ea il refuza si el nu isi shimba comportamenul fata de ea si nu o mai intreaba a doua oara(au trecut 5 luni de atunci) ce inseamna? A fost doar o incercare vroia neaparat o relatie sau ce? Ofer funda multumesc frumos!

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Necunoscând respectivul băiat, orice răspuns dat aici e fără rost. Depinde de fiecare ce și cum gândește și simte în materie de relații.

| Andreitza200456 a răspuns:

Buna! Dupa parerea mea, cred ca mai mult a incercat sa te foloseasca pentru ca daca te-ar fi iubit cu adevarat ar fi incercat sa ajunga prin orice metode la tine!

| anonim_4396 explică (pentru Andreitza200456):

In ce fel sa ma foloseasca?

| Andreitza200456 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa o uite pe fosta, dar eu nu cunosc caracterul acestei persoane pentru a fi sigura de acest lucru; D

| anonim_4396 explică (pentru Andreitza200456):

Pai eu sunt fosta. Si el m-a facut geloasa o vara intraga pretinzand ca e cu fata asta care nici nu il place. Si acum se tot da la ea de ceva vreme dupa ce s-a intors la mine si eu l-am respins. Sunt sanse sa incerce sa ma faca geloasa si acum?

| Andreitza200456 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu cred ca da, incearca sa te faca geloasa, scuza-ma insa cand am citit credeam ca tu esti cea la care s-a dat acum 5 luni!big grin