| Adryana98 a întrebat:

Daca un baiat incearca sa imi atraga atentia sa ma uit la el inseamna ca ma place? Tin sa va anunt ca nu mai face asa cu nicio fata...doar cu mine! Si se uita la mine mai mult cand nu sunt eu atenta...merci, funda!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Altfel de ce crezi ca ti-ar atrage atentia?
Vrea sa-l VEZI si tu,el te-a vazut,te-a studiat si a concluzionat ca te place,asa ca e la primii pasi,incearca sa-ti atraga atentia asupra lui,in curand iti va zambi,apoi va incepe sa-ti si vorbeasca.
Daca iti place,priveste-l si tu,zambeste-i, e un fel de incurajare muta, va intelege.
Si, asteapta continuarea gesturilor lui, cu rabdare!happy

| Adryana98 explică (pentru greece12):

Mersi mult pentru raspuns! La un moment dat radea cu baietii in curtea scolii si cand am trecut eu pe acolo si m-a vazut a devenit deodata serios...stii de ce a facut acest lucru?

| Adryana98 explică (pentru Adryana98):

Si s-a uitat la mine...

| greece12 a răspuns (pentru Adryana98):

Ca sa nu para imatur sau sa nu cumva sa crezi ca radea de ceva care ar putea avea legatura cu tine si te-ar putea jigni, bravo, e bine crescut si bine intentionat!
E minunat!happy

| Adryana98 explică (pentru greece12):

Stiu ca e bine crescut...e foarte de treaba! Mersi mult inca o data pentru raspuns...esti o draguta!

| greece12 a răspuns (pentru Adryana98):

happyhappy

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Asa se pare ca te place

| MinoreBay a răspuns:

Te place! Nu sta degeaba daca il placi si tu vorbeste cu el si sigur veti fi impreuna

| lpavel a răspuns:

Sigur ca te place! happy

| Adryana98 explică:

Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri!