| renata11200017 a întrebat:

Buna!
Dacă un barbat mi-a făcut sex oral deși eram la menstruatie este posibil sa se îndrăgostească de mine? ( sunt miturile alea din bătrâni care spun ca ciclu menstrual poate face un bărbat sa se îndrăgostească) nu stiu la ce sa ma aștept... ați mai auzit cazuri?

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Serios, la menstruatie? E nepotu' lu' Dracula? Si...la final avea mustata rosie?

| darrio2007 a răspuns:

Miturile alea sunt niste porcarii. Eu nu am auzit de asa ceva.
Oricum, este scârbos să faci asa ceva la menstruatie.
Dar mai sunt inconstienti care o fac.

| ania a răspuns:

In gemeral bărbați după ce fac sex le scade testosteronul, atractia, nu se mai îndrăgostesc deloc.

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Spun asa ceva miturile?
Daca ar fi adevarat, orice schimb de fluide ar trebui sa ne faca sa ne indragostim. Problema e ca unii oameni nu... au... sentimente. Intelegi?

Daca tipul ti-a facut placerea asta, DESI erai in perioada aia, as crede ca te place.
Mai departe vezi tu.

| Kufu95 a răspuns:

E un mit doar.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Pe scurt :nu
Dacă se îndrăgostește, nu e de la ciclul tău în plus nu e prea ok...adică poți sa iei ceva boli asa sau făcu candidoză. No acum dacă totul e în regulă, treaba voastră dar mitul e mit nu realitate

| Cinic a răspuns:

Este foarte adevarat. Dar nu este suficient doar sa iti faca oral cand esti la menstruatie. Dupa ce termina oralul trebuie sa ti o gaina in brate si sa sari intr-un picior si sa zici de 3 ori la rand alupigus, alupigus, alupigus cucurigus. Functioneaza garantat.