| LoveTenis a întrebat:

daca vreti sa stiti despre voi vorbi va zic sa intarti aici ca sa intelegi :) :http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/heii-am-si-eu-o-intreb are-daca-un-baiat-ce-e-cu-2-3-mai-mare-decat-voi-si-e-si ngur-fara-relatii-si-imi-zambeste-mereu/

Bun...:)) Astazi da, m-am intalnit cu el, adica l-am vazut, am fost cu BFF-urile mele in parc si l-am vazut! Il plac, ( nu pot sa zic ca il iubesc fiindca am aproape 13 si asa is prea mica), si m-am uitat la el cateodata si si el se uita la mine atunci ma speriam si ma intoarceam.=)) Au venit mai multi prieteni de ai lui si atunci se uita la mine! Apoi cand au plecat toti si niste prieteni de ai lui si-au batut joc de pritenele mele(nu chiar asa ci au glumit cu ele) si eu ma uitam la el si el la mine apoi m-am uitat si la ala si m-am mirat cum de mine nu au facut misto, m-am cam mirat pentru ca erau prietenii lui si de mine de ce nu a facut misto? Si daca el nu ma place(el nu mi-a spus asta niciodata, el nu mi-a spus ca ma palce sar nici ca nu ma palce:| si eu am inteles ca nu ma place) de ce imi zambea si se uita la mine!

P.S.Am 13 ani si el are 15 (cred ca am mai zis asta dar nu ii ai sper =)) ) Multumesc tuturor care vor raspunde :) FUNDA :)

1 răspuns:
| هوراس a răspuns:

Ok, și care e întrebarea? ne-ai povestit ce ai pățit în parc cu el, care e întrebarea de fapt?