| ILoveMyBed a întrebat:

daci in februarie am cunoscut un baiat de liceu prin intermediul unui coleg, atunci el mi-a spus ca sunt frumoasa, dupa el tot venea pe teren la scoala mea, desi pana atunci nul vasuzem, si de fiecare datha cand avea oportunitatea imi spunea ca sunt frumoasa si o amica de a lui mi-a spus ca ma place, dupa o prietena i-a spus lui ca eu il plac desi nu e adevarat, cand el a observat ca nu-i dau atentie a incercat sa ma faca "geloasa" si cand vedea ca ma apropi se apuca sa se sarute cu o fata dar cand ma indepartam stateau si vorbeau nici macar nu se tineau de mana, dar ma enerveaza ca incepe sa-mi placa putin si toti prieteni lui spun ca sunt iubita lui, ce ar trebui sa fac, cel mai bun sfat funda si restul' vot.

Răspuns Câştigător
| Daysukki a răspuns:

Hmm... deci faza cu "gelozia" a functionat,hehe. acum ce sfat? de ce ti-ar trebui sfat? e problema lor cu cine esti sau nu esti tu? eu una,sincer, mii s-a intamplat odata, demult, cand eram tanara (app acum am 14 ani laughing aceiasi chestii putin mai diferita sa zicem.pe seama mea si a celui mai bun prieten al meu (acesta fiind baiat iar eu fata) se facea misto. ca suntem impreuna, ca ne-am fu...ca ne-am pupat etc etc,comentarii de cct. faza era ca eu si el nu ne iubeam. asa ca si ce-am facut? cand ei au inceput sa faca misto eu le-am zis: bai,faceti misto cat vreti, nu vedeti ca sunteti jalnici.eu macar am iubit dar voi o sa muriti singuri. ciuda ciuda ciudatongue. si nu mau mai deranjat pentru ca le era rusinica big grin. da nu cred ca trebuie sa dai importanta la asta. nu te merita.un baiat care te place la exterior si doar prin gelozie vrea sa te castige este cel mai mare ratat. daca el face chestii de rahat si face misto de tine spunandu-le pr lui ca esti iubi lui, atunci ce simti pentru el este doar simpatie sau atractie.revino-ti!

1 răspuns:
| Jeanny22 a răspuns:

Trebuie sa-ti dai seama de ceea ce simti pentru el! Daca il placi cu adevarat, ar trebui sa-i spui ceea ce simti! Caci baiatul e topit dupa tine(cate eforturi a facut ca sa te cucereasca)!
Jeanny22!