Buna Mymy!
In primul rand,mi a luat ceva sa ti citesc intregul continut si sa incep.
Nu stiu daca e vorba de iubire,nici din partea lui,nici din partea ta,sa ti spun de ce,pentru ca daca era sa fie,voi erati impreuna pana acum si nu era cazul sa va vedeti intamplator[doar la discoteca],adica,spun asta,in condtiile in care va iubeasti,unul dintre voi se gandea sa faca pasul spre o relatie.
Mii se pare ca esti destul de exacta in date,dar ceva in sensul asta nu faci,nici tu nici el.
Probabil ca te place,sau ii place persoana ta,adica esti o companie placuta,poate are cu cine vorbi,dar mai mult nu cred.
Eu nu te inteleg,daca tu crezi[tu stii cel mai bine ce sentimente ai]ca pentru el simti ceva,de ce lasi timpul sa treaca de pomana si nu faci nimic in sensul asta?
In ati arata sentimentele,nu e nici o rusine,am mai spus o si o mai repet,in schimb,daca tu lasi timpul sa se scurga asteptand un semn de la el,nu rezolvi nimic,gandeste te ca semnul acela din partea lui poate vine intarziat si u ce ggandesti in timpul asta?
Iti faci si inima rea,incepi sa gandesti negativ si nu e ok.
Parerea si sfatul meu,este sa lupti daca consideri tu ca merita, daca tu esti sigura de sentimentele pe care ii le porti si stai de vb cu el, totul poate incepe de la o discutie!
Numai bine!
Iubita pai cand vb cu el la telefon intreaba-l si tu ce ii place ce isi doreste ce parere a avut despre serile la discoteca sinu te mai pierde cand te suna sau cand esti fata in fata cu el si tu ca de obicei asa o sa ii placa mai mult de tine. fate drumoasa fa-ti parul frumos parfumeza-te rujaza-te imbraca-te elegant, fi serioasa si nu-l lasa sa te ia la misto sau peste picior si app vezi daca este baiat bun sufletist daca ai ce sa vb cu el intr-o relatie. relatia nu gata bai imi place baiatul acesta hai sa ma combin cu el si sa ma culc cu el si gata. iubita ai grija cu baietii. baietii sunt schimbatori ca vremea nici nu sti tu ce le bate capusorul. A si nu cred ca ii place doar sa vorbeasca cu tine cred ca si te place dar nu vrea sa iti arate asa sunt baietii. vor sa te duci tu la ei nu cumva sa vina ei la tine Dne fereste. iubita te pupilici ai grija de tine sper ca anul acesta sa sa iti mearga bine si sa nu fi supilici din cauza baietiilor. sper sa te fi ajutat cu raspunsul meu :*.
Ce spui tu acum s-a intamplat sau se intampla la majoritatea adolescentilor pentru ca e firescdaca veti continua asa cu siguranta se va ajunge la ceva frumosnu pot sa citesc viitorul.sti? cateodata noi ne facem propria poveste unde suntem fericite si totul e roz si cand ne trezim din vis constatam ca a fost doar in capul nostru.cred ca ar trebui sa porti o discutie cu el si sa vezi ce simte de fapt pentru tine.comunicarea este cea mai buna solutie. sper ca te-am ajutatsi sper sa ajungi sa fi cu baiatul pe care il placi