Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
*Dragostea e asemeni febrei; nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor.
*Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted.
*Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva.
*Iubirea este cea mai inalta fericire la care poate ajunge omul, caci numai prin ea cunoaste ca el e mai mult decat el insusi, ca e una cu totul.
*Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul. Un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger.
*Dragostea e ca focul, daca n-o intretii, se stinge
*O dragoste apusa e ca un vulcan, niciodata nu poti zice ca a trecut pericolul de a izbucni din nou.
*Am renuntat la marginitul Eu, si am ajuns la nemarginitul Noi. Cam atat
Statusuri de dragoste 112 " De vei plange pentru mine zi-mi sa plang si eu…. De v-ei plange pentru alta iti doresc sa plangi mereu… "
Statusuri de dragoste 113 " Dragostea e ca o clepsidra, cand ti-se umple inima, ti se goleste creierul…. "
Statusuri de dragoste 114 " Cand te crezi singur…. gandeste-te ca…. persoana iubita te urmareste la fiecare pas… :X :X :X "
Statusuri de dragoste 115 " Cand un pictor orb v-a picta sunetul unei petale de trandafir cazand pe o podea de cristal atunci inseamna ca te va iubi mai mult decat mine… TE IUBESC! "
Statusuri de dragoste 116 " Cine iubeste si tace, nici dracu n-are ce-i face… "
Statusuri de dragoste 117 " Iti vad lacrima pe obraz cum incet iti curge, zambeste pentru mine. Si ma jur pe viata mea ca voi face totul ca sa fie bine… "
Statusuri de dragoste 118 " Ca o ploaie in desert ai aparut… Am simtit ca ma pierd intr-un sarut… M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor… M-ai facut sa te ador… "
Statusuri de dragoste 119 " Fara tine ma sting… Ma hranesc doar cu nopti din trecut… Stelele plang in urma ta…Cum as putea sa uit… Cerul e trist… toate vb numai de noi… iar mie… mi-e dor de ochii tai… "
Statusuri de dragoste 120 " Dragostea se naste din priviri, creste pe buze si moare in lacrimi! "
Statusuri de dragoste 121 " Ori e alba, ori e neagra… inima mea mereu se-ntreaba…. daca am facut bine cand m-am indragostit de tine… "
Statusuri de dragoste 122 " Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face… "
Statusuri de dragoste 123 " Dragostea este ca atunci cand nu vrei sa dormi pentru ca realitatea este cel mai frumos vis… "
Statusuri de dragoste 124 " Dragostea e ca vopseaua unei masini.se obtine treptata, din mai multe straturi iar dupa ce este aplicat si lacul se gaseaste cineva care sa o zgarie….
Statusuri de dragoste 125 " Aseamenea unui zambet se ascunde mii de lacrimi… "
Statusuri de dragoste 126 " Dragostea este singurul joc care se joaca in 2 si ambii casiga… "
Statusuri de dragoste 127 " In lume sunt 8 minuni… 7 dintre ele le stie toata lumea dar pe a 8-a o stiu doar eu… aceea esti tu…. iubirea mea! "
Statusuri de dragoste 128 " Gura ta alaturi de-a mea se transforma intr-un sarut! Un sarut
de-al tau e un vis, un vis pe care eu il iubesc! Te iubesc si te voi
iubi mereu, iubirea mea, dulcea mea iubire… "
Statusuri de dragoste 129 " Nu te speria! Sunt la spital! m Mi-au gasit ceva la inimaFii fara grija, operatzia nu a reusit.Nu te-au putut scoate din inima mea caci acolo vei ramane mereu!
Statusuri de dragoste 130 " Probabil poza mea din rama mi-ar sopti :"stii nu esti ce-mi doreams a fii "
Statusuri de dragoste 131 " Nu stii ce greu imi v-a fii…. daca ai sa pleci si nu o sa mai vii… "
Statusuri de dragoste 132 " Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa… "
Statusuri de dragoste 133 " Pentru tine dragostea a fost o gluma. si ai trait cu mine numai in minciuna… "
Statusuri de dragoste 134 " Numai langa tine viata mea e roz…. TE IUBESC! "
Statusuri de dragoste 135 " Pentru ochii tai ti-as da si luna si marea, pentru ochii tai imi plange acum inima. As vrea langa ei sa fie doar c ne leaga p noi doi, langa ei sa fie doar dragostea mea si a ta… "
Statusuri de dragoste 136 " As vrea sa dorm pe parfumul trupului tau, sa ma topesc cand atingerea ta ma arde, iar sarutul meu sa soarba dulceata buzelor tale…TE IUBESC! "
Statusuri de dragoste 137 " Pretuieste-i pe cei care sunt alaturi de tine cu adevarat, pentru. ca atunci cand ei nu vor mai fi, tristetea v-a mai castiga o
lupta……….iar u te vei inchide si mai mult in tine………nimic nu este pentru.
TOTDEAUNA! "
Statusuri de dragoste 138 " Maine de as pierde tot, eu stiu ca in inima ta tot timpul voi avea un loc…"
Statusuri de dragoste 139 " Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine… "
Statusuri de dragoste 140 " Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta… "
Statusuri de dragoste 141 " Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze… "
Statusuri de dragoste 142 " Toate neputintele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din propria tristete… "
Statusuri de dragoste 143 " Acela care nu se iubeste pe sine insusi nu stapaneste nimic pe lumea asta… "
Statusuri de dragoste 144 " Dragostea e ca vantul : nu o poti vedea, dar o poti simti… "
Statusuri de dragoste 145 " Aseara am visat trei stele…numai una era mai stralucitoare ca celalalte…una erai tu, alta eram eu, iar ultima era cea mai stralucitoare… dragostea ce ne unea…. "
Statusuri de dragoste 146 " Nimic nu e mai frumos decat IUBIREA …iar iubirea e mai presusus de orice! "
Statusuri de dragoste 147 " I loved you once, I love you still, Always had and always will… "
Statusuri de dragoste 148 " In lumea mea care e o mare intrebare tu esti raspunsu fara ezitare….te stiu din cartile de basme si povesti….cat de tandru esti……prin felu in care iubesti stii ca ma innebunesti… "
Statusuri de dragoste 149 " Unii spun ca suntem prea tineri ca sa iubim….ca nu stim ce este DRAGOSTEA….dar o inima batrana nu ar rezista la atata suferinta…
(astept funditzZa ) :*
Ce frumosi sunt ochii tai albastri(ce culoare vrei) cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara chipul tau aproape!
Dami doamne aripi sa zbor la X in dormitor sa ii sarut gurita dulce ca sa poata sa se culce...
Sus pe cer scrie asa : TE IUBESC ESTI VIATA MEA NU UITA IUBIREA MEA RAMANE DOAR DRAGOSTEA!
Sper sa iti placa!:*
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.191.44.122) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro