Nu le băga în seamă.
Ele trebuie să demonstreze ceva rău în ceea ce te priveşte că tot te acuză nu tu să te scuzi!
Vezi-ţi de treaba ta şi se vor plictisi la un moment dat.
N-ai cum.Pentru ca ei te fac c***va pe la spate nu cand esti de fata si tocmai de asta se raspandeste vestea.Invata sa nu iti pese ce zice lumeaPana la urma conteaza sa stii cine esti
Calugareste-te! De asta nu mai poti tu, de gura lumii?! Nu ai cum sa-ti repari reputatia. Dar poti sa faci mult mai multe.Nu-i mai bagi in seama si o sa se sature de mancat... daca se prind ca nu iti pasa.
Păi şi ţie ce'ţi pasă de ce zice x şi y despre tine? Că nu ei te'au făcut pe tine, dar nici tu pe ei, tu ştii că asta nu e adevărat şi basta! Poate te înţelegi mult mai bine cu băieţii decât cu fetele, na, dar ăsta nu e un motiv pentru a categorisi o fată ca fiind c**vă şi în plus ei nu au dreptul să te judece, are cine te judeca.
Mai sunt fete care umbla cu mai multi baieti dar, din moment ce nu ai intretinut relatii intime cu ei nu ai de ce sa te simti jenata... pur si simplu nu le mai da atentie.Banuiesc ca le este ciuda...
Am trecut si eu prin aceasta experienta neplacuta, din pacate.si asta din cauza unora care le place sa minta.stiu ca nu poti sa ramai indiferenta la asa ceva, mai ales cand nu este adv. ceea ce se spune.lumea se ia dupa aparente, si vorbeste de rau inainte sa te cunoasca. din pacate asta e lumea din ziua de azi.si ne ducem spre rapa din ce in ce mai mult.
fi tare si arata-le ca nu ti pasa.
bafta
"Am umblat o vreme mai demult numai cu baieti" pai si trebuia sa umbli cu fete sau cum?
Daca ai schimbat iubitii ca pe ciorapi inseamna ca nu a fost nici unul potrivit pentru tine. Probabil nu prea sti sa iti alegi baiatul potrivit.
Stabileste ce calitati a-i dori sa aiba un baiat sa te multumeasca, cauta acel baiat si probabil ca il vei gasi. De acolo totul trebuie sa mearga de la sine.
Nu asculta ce spune gura lumii.
O viata ai, traieste-o!
HappynewCenusa întreabă: