Pt ca sa il bagi in seama atunci vorbeste cum vorbeai pina cum, si pe urma introdu in discutie si asta,, cum cu dragostea, sau te intilnesti cu cineva", sau intrebari din acesta categorie, caci poate doar asa sal intereseze... Funda?
Cu siguranta o sa te considere enervanta daca ii zici,, sal cf?"nu fa asta... cere'i o melodie ceva fa conversatia mai interesanta si cu timpu poate se ataseaza de tine
Pai nu cred ca stii ce inseamna iubirea. Odata ce nu ai fost cu el deloc cum sa il iubesti :O
Naspa treaba... Daca are 16 ani, multi nu se uita la fete ca tine 13, 14 ani
Si incepe cu fete de 16, 17...etc
Mai bine l-ai lasa daca vezi ca n-are -o treaba cu tine decat sa stai 2 ani sa spuna 2 vorbe...
Buna, eu daca as fi in locul tau as gasi un subiect de interes comun si sau l-as face sa rada, asa am facut eu cu un tip de 18 ani, acum sunt cu el, eu avand 13, dar ce conteaza, gaseste un subiect de interes comun, fal sa rada, si apropiete de el, iti spun eu ca va merge, sper ca te-am ajutat, mult noroc!
Ms mult alexandra.chiar mi ai fost de mare ajutor... sa stii ca asa o sa fac. mersi mult
Pai...e cam greu dar merge; gasete si tu niste subiecte de interes comun,asta merge cu majoritatea baietilor, fotbal sau nu stiu ce hobby are el, eu am fost cu un baiat de 17 ani,tot asa nu ne stiam din discutie in discutie m-am intrebat el daca vreau sa fim impreuna,la inceput am facut pe inaccesibila i-am zis ca nu stiu sa ma mai gandesc,l-am lasat sa astepte vreo saptamana(ca sa ma doreasca si mai mult) eu i-am dat invizibil si pana la urma daca a vazut ca nu mai intru pe mess,a venit la mine la scoala si a inceput sa strige ca nebunu` ca nu mai poate si ca vrea sa fim impreuna ca nu stie ce i-am facut dar nu mai rezista nici macar o zi.Ce vreau eu sa-ti spun e ca sa nu ii dai totul pe tava dintr-o data lui sau oricarui alt baiat, putin cate putin, fii misterioasa! Vb cu el si daca te intreaba ceva lasa-l 2-3 zile si apoi raspundei(daca e ceva mai improtant)incerca sa-i spui cat mai multe lucruri despre tine sa vada ca esti o tipa de gasca si sociabila, fa glume, poti fii si obraznica dar sa nu intreci masura ca s-ar putea sa te creda prea obraznica.De obicei baietii mai mari vor de la o fata sex...dar poti sa-l ademensti si cu alte chestii lor le plac formele "apetisante" stii tu; daca te-a pipait vreodata un baiat stii senzatia (app daca nu s-a intamplat nu il lasa sa te atinga asa cand are el chef dovedeste-i ca esti stapana pe tine) seduce-l; cum spuneam baietilor mari le plac "obraznicaturile" fetele rele Incearca n`ai nimic de pierdut! Si daca nu e el va fi altul!:*
Mutubal întreabă: