| Zo0z a întrebat:

Dati'mi un sfat. un fost prieten ma terorizeaza.pentru ca nu am mai stat cu el pur si simplu nu ma lasa in pace! Daca trec pe langa el incepe sa'mi vorbeasca urat.si dupa ce mi-a vorbit ce mi-a vorbitrolling eyes. ma suna si imi zice daca mai are sansa de impacare.straight face ajutati-ma. Funda cel mai bun raspuns!puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Alexakos a răspuns:

Hmmm, spune-i ca nu il vrei pur si simplu, sa nu te mai bata atata la cap ca mai rau face si cand te mai intreaba daca are sansa de impacare spune-i, dupa toate ce mi-ai facut mai vrei si sa te iert? nu zau, si daca este chiar enervant pune pe un baiat un prieten de al tau sa-l ameninte un pic sa te lase in pace. bafta

ba da ce dracu nu inteleg astia ma? o data ce nu-l vrei sau nu o vrei pai intelege o data, daca nici cum numa sa incerci cum am zis ultima varianta pune pe cineva mai mare sa -l ameninte un pic.

5 răspunsuri:
| Gaabi32 a răspuns:

Sincer mi se pare nesimtit adica te duna si te iontreaba daca vrei sa te impaci cu el si inainte iti vorbea urat.Eu zic ca nu are rostu cred ca vrea doar sa profite deoarece daca tear iubi ar vorbi frumos chiar daca tu l-ai respinge.baieti in ceneral asa sunt profitori stau cu fetele pentru interese.eu zic sa nu te impaci cu el meriti mult decat asta e clar ca daca te vei imaca cu el iti va vorbi urat si vei suferi.bafta:*

| Delya_6437 a răspuns:

Clar e un nesimtit daca are tupeul sa te mai si sune dupa ce ti-a vorbit urat...ar trebui sal ignori sai inchizi telefonul cand te suna si ai sa vezi ca se va plictisi la un momentdat :X sfat:sa nu cumva sa ii raspunzi la injuraturi sau sa il ameninti sau chestii de genul pentru ca asta asteapta baietii si asa nu te va mai lasa niciodata in pace sper ca iti vor folosi sfaturile mele big grin

| Nana_5958 a răspuns:

Geezus laughing
Se pare ca ai facut tot ce ti-a stat in putina sa il indepartezi...
Asa ca poate va trebui sa recurgi la ultima solutie:
Roaga pe unul dintre parintii tai sa se ia de el, asta DOAR daca ai tai au o viziune ok cu privire la relatii.
Deja asta numai este o joaca de copii cu certuri si impacari, cred ca te calca pe nervi big time.
Oricum, Bafta!

| Same.User a răspuns:

Salut, mai e cu cineva cand iti vorbeste urat?
Conteaza destul de mult chestia asta din punctul meu de vedere.

| Zo0z explică:

Same.User. uneori da mai e cu niste baieti sau fete.sau chiar prietene bune de ale mele si xristosad. i'am spus de atatea ori ca nu mai vreau sa aud de el dar nu vrea sa inteleaga.Inca ma si amninta ca ori cu el ori cu niciunu...