Daca nu iti convine acest aspect vorbeste cu iubita ta sa il lase.NU e normal ca un alt baiat sa se dea la ea.Eu sincer daca cineva s-ar da la iubita mea, l-as termina.NU e normal ca cineva sa se bage intr-o relatie, corect? Sunt atatea femei pe lumea asta, de ce sa destrami un cuplu? Succes!
Trebuie sa accepti ca drumurile voastre s-au despartit, asa cum este si normal.
Daca doar vorbesc si au o relatie de amicitie nu ar trebui sa-ti faci griji.
Daca ea are prieten nu mi se pare prea normal sa iasa in oras cu altul,pentru ca stii cum e, o iesire, dupa inca una si dupa se ajunge la ceva mia mult.
E clar ca lui ii place de ea din moment ce incerca sa prinda un moment in care sa va despartiti si sa aiba cale libera la ea.
Vorbeste cu ea si spune-i ca nu-ti place ce face ea, nici ei nu cred ca i-ar place sa te vada iesind cu alta.
Ma gandesc ca ti-e foarte greu, fiind la distanta unul de celalalt, e destul de greu sa ai incredere in persoana de langa tine si sa fii sigur ca iti este fidela.
Problema nu e ca nu am incredere in ea, dar daca ar fi aici, langa mine, nu mi-ar pasa ca nu stiu cine o suna. Dar asa am mai multa nevoie sa fie a mea, sa ma simt THE ONE. Si da, pana acum o singura data au esti. Eu recunosc ca poate am strigat la ea sau am suparat-o cu chestii, dar nu consider ca e ok sa iasa cu altul. Mai bine sa ma certe si ea pe mine.