Nu iti recomand sa-i zici ca il placi pentru ca stiind acel lucru ar putea face pe indragostitul si sa profite de tine
In primul rand vreau sa-ti spun ca ma bucur ca va dati seama ca, cu pusti de varsta voastra nu se poate tine o relatie si ca sunt pusi in principal doar pe impresionat si ca alegeti baieti mai mari:* pentru ca gandesc altfel, stiu sa se comporte cu o fata si cum sa mentina o adevarata relatie. Spune-i ca-l placi.Crede-ma ca de speriat no sa se sperie si no sa se strice prietenia pentru ca baieti nu is ca fetele,baieti este sansa ca sa se imprieteneasca cu fete doar pentru a avea o sansa in relatie sau sa o vada doar in lumina asta,ca iubita si de aia sa rupa prietenia,o fata ma gandesc ca odata refuzata nu insista si se multumeste cu ce a fost pana atunci,pana i se iveste sansa sa-si incerce norocul din nou.El no sa rupa relatia de prietenia daca sunteti asa prieteni buni de mult.Du-te spune-i,vorbiti despre lucruri asemanatoare si incearca sa duci discutia spre lucruri comune si cand se iveste o placere comuna spune-i ca "semanam asa bine,parca ne-a fost dat sa ne intalnim" si cu asta poti sparge gheata iar daca e destept se prinde repede si o sa observi asta,daca nu, il "lovesti" direct si ii spui in fata Dar ma indoiesc ca o sa te refuze :*:*:* Incearca-ti norocul, ce se poate intampla cel mai rau? Sa te refuze, dar cum se zice, are balta peste, iar pamantul o sa se invarta in continuare ( P.S. Adica nu e sfarsitul lumii :* )
Sper ca te-am ajutat:*
Ceao :*:*:*
Incearca sa afli daca el te place, rugand alt prieten sa-l intrebe daca ii place de tine(dar unul in care poti avea incredere) si daca va zice da, atunci poti sa-l rogi pe acel prieten sa-l intrebe si daca vrea sa fiti impreuna, si daac va zice da eu zic sa-i dai drumul la treabasti la ce ma refer.Bafta!
Un baiat de 21 ani nu se va speria daca ii vei spune ca iti place de el, ori va incerca o relatie cu tine, ori te va refuza cu maxima finete. Trust me.Cheers.
Buna asta-i perfect. ar trebui sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui ca il iubesti te-ai gandit ca poate si el te iubeste. succes!
Daca te place va face primul pas. Daca nu asta e.....nu se termina lumea la el