| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a întrebat:

dau funda!
azi m-am dus la o colega si acolo in cartier era si baiatul de care imi place si ma placehee hee
colega mea a plecat la un festival
eu am ramas cu el si vorbeam vorbeam, radeam, glumeam etc
mie mi se pare un baiat super ok si foarte de treeaba si pe deasupra e si frumos si destept:X:X:X
el zice sa ma combin cu el dar am o tteama si nu stiu de ce sad
colega mea a fost cu el 4 ani si cica in astia 4 ani a inselat-o de foarte multe ori sad si nu as vrea sa sufar mai ales ca pun suflet in relatii crying
as vrea sa ramanem doar amici pentru ca ne intelegem super bine dar pe deoparte si iubiti si nu stiu ce sa fac sad
voi ce ziceti?
sa fim iubiti? dar mai tarziu sa nu sufar sad
sau sa ramanem amici si sa ne inteegem in continuare foarte bine?
mersi de raspunsuri si scuze de greseli :*

Răspuns Câştigător
| MissC_6297 a răspuns:

Eu zic sa ramaneti prieteni pentru ca a fost si cu colega ta si cred ca sunteti si prietene din moment ce ti-a zis ca o insela si faze din astea nu se fac intre prieteni mai ales ca au fost 4 ani impreuna si iti dai seama ca s-au iubit.Chiar daca iti place mult, mai sunt baieti. El o insela pe fosta lui prietena.Nu vrei sa suferi, dupa cum ai spus.Crezi ca pe tine nu te va insela? Daca a mai facut asta, o sa o mai faca si nu e neaparat sa o faca la inceputul relatiei.
Sper sa alegi ce ti se pare mai bine pentru tine deoarece mai mult decat orice ar trebui sa conteze pentru tine fericirea ta.
Bafta! :p

4 răspunsuri:
| Marynna a răspuns:

Pai...eu zic sa incerci.parerea mea e ca incercarea moarte n-are.de unde stii ca prietena(sau colega ta) nu minte pentru ca e geloasa pe tine? de unde stii ca ea nu mai are sentimente pentru el? incearca!

good luckwinking

| x4z5 a răspuns:

Incearca o relatie cu el... dar sa nu pui mult suflet la aceasta relatie...
Si pe parcurs vezi si tu daca te inseala.

Iar daca nu...

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

c sa zc? fa exact cum iti spune inima. bafta, dar ai grija

| ankutza_6312 a răspuns:

Fta mai bine prieteni decat iubity
asta e parerea mea