Indeparteaza-te de ea! E singurul lucru pe care il poti face, incearca sa petreci cat mai mult timp cu iubita ta, vorbiti mai mult, in asa fel incat sa uiti de cealalta! Nu e usor, poate asta gandesti acum, dar dupa intrebarea ta si dupa faptul ca ai spus "e impotriva vointei mele" imi dau seama ca nu prea vrei sa se intample asta! Deci incearca sa te indepartezi, gaseste lucruri pe care le admiri la iubita ta, gandeste-te la ceea ce vrei si cine iti place mai mult! dar e logic ca iubita ta... nu face greseala sa iti lasi iubita pentru cealalta, vei regreta apoi! ai grija sper sa faci alegerea corecta...succes!
George, daca ai sa-ti pieryi iubita, abia dupa iti vei da seama ca ai facut o mare prostie si gandeste-te cat de dureros va fi atunci cand o vei vedea in bratele altui baiat. Deci cand ai tendinta sa crezi ca mai apare alta fata la care sa ti in viata ta, gandeste-te la iubita ta, sun-o dai un mesaj sau orice si gandeste-te :cum ar fi daca ai pierde-o? Si in plus daca ai sti ca si ea pateste la fel, simte ca se indragosteste de altcineva... cum ti s-ar parea?
Nu fa nimic daca o iubesti. Poate te-ai plictisit de iubita ta actuala si te atrage alta persoana.Ok ce-i frumos ochiilor ii plac, nu? Dar chiar daca iti place nu trebuie sa faci vreun pas.Fi la locul tau si imagineaza-ti ca iubita ta e mult mai atragatoare decat ea, ca ea nu-ti poate oferii ce iti ofera iubita ta.Ar fi o mare greseala sa renunti pentru o fata care o placi doar pentru aspect.Aspectul nu conteaza cand vine vorba de iubire adevarata.
Pai nu-ti lasa iubita, in primul rand. Admira persoana a2a pe cae o iubesti insa numai cu privirea, in rest daca incearca sa fie cu tine, respingeo ferm, dar sigur... Spune-i ca ai prietena.
Pai. e specific unui baiat sa ii fuga ochii dupa alte fete, sa se indragosteasca de ele, sa le vrea, etc. dar din moment ce tu o iubesti pe prietena ta, sunt sigura ca vei gasi solutia. cel mai bine ar fi sa petreci timp cat mai mult cu ea ( prietena ta), sa aceti cat mai multe lucruri impreuna si ai sa vezi ca cealalta fata iti va disparea imediat din minte. Sper ca te-am ajutat. pup.
Pai in primul rand ar trebui sa te distantezi de acea fata si sa iti vezi de pr ta. daca o cunosti si ii stii nr de tel ignora apelurile