Nu cred ca ar trebui sa ii schimbi parola ...ar trebui sa discutzi cu ea foarte sincer si sa o faci sa inteleaga ca nu e bine ceea ce face. Spune-i ceea ce simti. Mama ta va intelege cu siguranta pentru ca sunt sigura ca te iubeste foarte mult:*
Uite tio zic cu toata sinceritatea ca si eu am ceva asemanator cu mama numa ca nu sunt mai multi e unu si nu are facebook si nu sunt sigura 100%. las-o in pace! fate ca nu vezi lasa-i pe parintii tai sa discute daca incerci sa discuti cu ea tio va lua in nume de rau crede-ma.Tu vezi-ti de viata ta chiar daca e mama ta nu are rost sa va certati pentru ca dacai spui asa se va intampla si o sa-si schimbe singura parola. sper ca te-am autat.
Eu zic asa:deconecteaza cablu de la internet cateva zile si o sa se lase cat de cat de el si on acest timp in care cica nu mege netu ii schimbi parola.sau alta idee sty e un fel de igg pe facebook. daca dai acolo nu mai ai nici o tangenta cu pers respectiva.
Pff Asa pãtesc si eu câteodata si stiu cum e. Vorbeste cu ea:Uite mamã, asa asa si asa . Vezi ce îti spune si vezi ce îi spui, cã nu rezolvi nimic dacã îi schimbi parola, în orice moment îsi poate face alt Facebook.Ai grija de tine!
RRSecularHumanist întreabă: