Daca mama ta e curva, nu o vei schimba tu, orice ai face. Dar daca esti curioasa ce va face in continuare si sa-i urmaresti miscarile, nu-i schimba parola pentru ca isi va face alt cont si poate la ala nu o vei mai putea afla. Daca vezi ca incepe sa-si dea intalniri cu aia de pe acolo, eu zic sa-i spui tatalui tau. O sa iasa scandal mare, dar e mai corect asa. Si chiar daca nu i-ai spune, bagaboanta oricum e posibil sa fuga cu vreunul in viitorul apropiat, asa ca nu-ti face griji ca daca spui, le strici casnicia. A stricat-o ea deja, cu comportamentul ei mizerabil.
Incearca sa ai o discutie mama-fiica cu ea, dar in discutia asta sa NU ii dezvalui ca ii sti parola. Zii "uite mama, eu iti povestesc de baieti mei, tu de gagcii tai. hai zi`mi si mie ce faci pe facebook. cu cine vorbesti. ce combinatii invartzi, hai sa fim mai apropiate sa ne spunem mai multe, sa ne dam sfaturi sa avem secretele noastre. zi-mi si mie ce faci atata pe facebook de nu te mai ocupi de altele " daca refuza sa-ti spuna, si sa aveti o altfel de relatie, siimba-i parola si prefate ca nu sti nimic.
Stergei contul sau blocheaza accesul la facebook daca intreaba ii spui ca nu sti care este faza...
Mama ta... offf. ai putea sa-ti faci un cont de facebook cu numele unui domn. pune cateva poze cu un barbat mai invarsta ca mama ta si dai o cerere de prietenie. la inceput o sa-i dai mesaje cum ca esti "interesat" de o relatie apoi speri-o.zii ca stii ca are un copil si ca este casatorita. incearca sa o faci sa se teama de acest "domn" si zii ca o sa ii furi fata, cestii de criminali, etc etc. si da-i indicii cum ca o cunosti. daca asta nu merge spune-i tatalui tau.sau sterge-i facebookul.
Off,problema grava, eu cred ca mami il inseala pe tati adica nnu stiu.stiu ca te simti prost.dar spune-i "mama, uite eu stiu...etc!" trebuie sa fi sincera, si vezi ce poti face! daca nu arata-i si tatalui tau
Waw...nasol. pai de unde stii ca poate nu are deja numere de telefon sau adrese de mail de la barbatii respectivi?! daca ii schimbi parola probabil o sa vb pe mail sau telefon. dar ai putea sa faci un lucru banuiesc. sa ii schimbi parola si apoi daca intreaba ce s-a intamplat si s-ar agita ca nu mai poate sa intre pe account sa o intrebi de ce e asa important sa intre pe facebook?(chiar daca ea probabil va banuii ca stii ceva)"s-o descosi" intelegi?! bft?! i guess
Pai da...asta se intampla cand un roman isi face facebook...devine DROGAT de site-ul asta si ar fi in stare sa-si lase copilul sa moara si sa stea pe FB.de aia societatea romana e praf.e f trist si imi pare rau pentru tine si ca iti zic asta dar maicata e o c. urva pe romaneste, din ce ai zis tu. daca iai zice tatalui tau, ar iesi scandal si maicata n-ar recunoaste si dupa tear mai trage si la raspundere ca i-ai zis si dupa ai intra in alte belele.parerea mea e sa nu zici nimic(ca doar tacerea e de aur) si sa ii stergi TU contul de FB sau daca ii scimbi parola,schimbai si e-mailul,sa-ti dea confirmarea la mailul tau,ca sa nu mai poa sasi recupereze parola, dar crede ca merge sters, deci incearca sa-l stergi de tot.nar avea rost sa vb cu maicata,sigur tear respinge sau tiar zice,,da cine esti tu sa ma judeci pe mine",sau o expresie din asta de,,om matur". stergei contul si fate ca ploua, si nu va avea dovezi ca tu iai sters, daca o face fa-o pe proasta si spune-i ca tu nu te pricepi.partea proasta e ca poate sa-si faca alt cont si tot asa, dar tu incearca si vei vedea.bafta!
Pai daca mami are facebook ar trebui sa-i faci si lu tati facebook nu? Uite un sfat uitate daca are in a relationsiip cu tati tau si daca e asa nu-ti face griji.Btw vezi daca te are la daughter... poate vrea sa te abandoneze.
Ar trebui sa vorbesti serios cu ea si sa-i aduci aminte ca are o familie. Un sot si pe tine.