Foarte frumoasa povestea ta!
Cunosc un caz similar cu al tau in care fata a asteptat sa termine liceul, dupa care s-a logodit cu respectivu, si acum se iubest la maxim si sunt foarte fericiti impreuna! Eu zic sa mai ai rabdare putin, pentru ca sti, relatia dintre un adult si un minor nu este vazuta cu ochi buni(poate de ici si cu fratele tau, care e total impotriva, app, e frumos sa ai un frate asa grijuliu ), asa ca ai destul timp la dispozitie sa te indragostesti, sa cunosti si alti baieti, sa vezi cum sta treaba cu dragostea asta, apoi cu mult mai multa experienta, in viitor ati putea incepe o relatie serioasa!
Si la intrebarile pe care le pui tu:incearca sa nu il presezi, poate a avut o discutie cu fratele tau din care a iesit cam sifonat, poate ca vrea sa fie singur pentru o vreme, si cred ca da, ati mai putea avea inca o relati frate sora, de ce nu?, poate va indragostiti din nou!
Oricum, timpul le rezolva pe toate...Multa bafta!
Of si tu, lasa omul impace nu vezi ca nu are minte? Cautati prietene de varsta ta nu un adult de 26 (ani).
Parerea mea este ca niciodata nu veti putea fii doar cei mai buni prieteni (sau frate sora) din cauza ca dupa ce a fost intre voi nu se poate. Sa zicem ca va veti intalnii fata in fata dupa ce ajungeti la intelegerea prin telefon ca sunteti cei mai buni prieteni, nu exista sa nu se starneasca cevaul ala ce a fost intre voi si sa vreti cel putin unul dintre voi sa reincercati legatura chiar daca nu pe moment dar in timp tot se va intampla. Asa ca parerea mea este sa incercati sa fiti impreuna daca va mai doriti daca nu simple cunostinte. (Si din cate vad tu esti si confuza nu stii exact daca il vrei ca prieten sau ca si iubit, dar de vina e varsta si inceputul tau in ale dragostei)
David907823 întreabă: