| okayhey a întrebat:

dau funda. Mi-a scris acum cateva zile un baiat cu care nu am mai vorbit de mullt timp. In trecut lui ii placea de mine, si mereu vorbeam si imi spunea ca s-a indragostit de mine. El momentan e la facultate in Bucuresti. Eu sunt la Cluj. Mi-a spus ca vrea sa vina sa ma viziteze. Nu inteleg de ce m-a cautat dupa atata timp. Imi spune ca se gandeste la mine, ca vrea sa ma vada. Chiar nu inteleg. Ma puteti lamuri voi? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

E clar că nu te-a uitat, dar nu în felul ăla că s-a gândit la tine mereu. Probabil și-o fi amintit de tine și i s-au aprins beculețele. Vă întâlniți la un suc și vorbiți, nu trebuie să-l cazezi la tine.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fiecare om are si momente proaste. Este posibil si ca el sa aiba treaba la Cluj si hotelul este foarte scump

| okayhey explică (pentru neutrino):

Sincer m-am gandit si eu la asta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca baiatu' asta nu te-a uitat deloc si ca inca e indragostit de tine si vrea sa fiti impreuna.Dar depinde si de tine daca iti place de el si daca vrei sa fii cu el impreuna.

| frostxtq a răspuns:

De ce nu il intrebi pe el? Nu ii putem citi noi gandurile. Poate ca nu te-a uitat de atunci si a vazut intamplator o poza cu tine. Nu e nimic anormal sau iesit din comun.

| Seba77 a răspuns:

Poate a avut o relatie esuata acolo si acuma incearca sa treaca peste vorbind cu tine happy

| LarisaVescan a răspuns:

Pai probabil ii place de tine si in timpul cat nu te-a cautat poate nu era sigur k te place sh acum si-a dat seama k te place cu adevarat