Fiindca ne tot certam si fiindca eu m-am purtat destul de urat cu el in ultimul timp. Si el facea greseli multe, iar eu ma suparam din orice. Crezi ca vrea sa ne impacam?
eu zic sa lasi orgoliul ca nu faci echipa cu el, ce inseamna destul de urat, vrei sa te trag de limba, spune-ne ce i-ai facut si ce ti-a facut ca nu avem de unde ne da seama ce sa-ti rapundem
Pe mine mereu ma deranja cand el vroia sa se uite la filme/seriale/sa se joace/ sa iasa cu baietii. Mereu intelegeam ca nu vrea sa stea cu mine, dar acum regret chestiile astea. Iar el se purta urat cu mine, imi vorbea dur si desi il rugam sa nu faca unele lucruri ca ma deranjeaza, tot le facea
eeeee, inseamna ca nu te merita daca pune prietenii si jocurile inainte ta
E greu sa faci asta atunci cand iubesti
Iubirea pentru inceput trebuie sa existe iar daca odata s-au despartit nu cred ca vor mai fi impreuna
Asa cum au spus si ceilalti, IMPACA-TE CU EL! Nu astepta ca el sa vina la tine, caci ai putea sa-l pierzi! Mai ales ca te iubeste...nu-l pierde, lupta pentru el!
Alt baiat si-ar fi gasit o noua partenera imediat, dar el nu! Pentru ca te iubeste!
Nu mai pierde timpul si fa primul pas spre impacare!
Intr-o relatie, orice om greseste! Important e sa va iubiti, sa aveti incredere unul in celalalt! Certuri exista in fiecare cuplu...dar sunt trecatoare!
Bafta!
Crede-ma adica acele lucruri te-au suparat 90% sigur ai sanse sa reapaar si iar va despartiti adica dc te-ai despartit de el ptrc nu ti-a placut ceva la el si adac te impaci cu el crezi ca gata s-a schimbat?,, vulpea isi schimba blana dar naravul ba'' a.a si nici cu pea multe compromisuri nu e bine
Logic ca vrea sa fie cu tine Dupa cate ai spus cred ca ambii vreti sa va impacati... Daca el nu face primul pas mai bine fa-l tu!
La vorbele care ti le a zis nu cred ca mai ai nici o sansa e clar ca iubeste pe altcineva
Sigur vrea sa va impacati e doar retinut de orgoliu sa o spuna direct. Deci iei raspunsul ca pe un da