| onetwothree a întrebat:

dau funda. Nu mai ma inteleg cu iubitul meu. Mereu e nervos si nu ma asculta. Eu incerc sa fac totul pentru el, dar cand ii spun ca nu imi place ca ma jigneste, mereu cand ii spun ca nu mai merge ma trimite la alt baiat, urla la mine, ma respinge, Ce sa fac? Suntem de 2 ani impreuna, iar eu sunt la facultate in alt oras. Nu ma mai simt fericita cu el. Imi e dor de persoana aceea care avea grija de mine, mereu ma facea sa rad si nu indraznea sa ma jigneasca. Dar acum parca asteapta orice ocazie sa imi spuna ceva urat. Il iubesc si mereu incerc sa nu-l supar, sa nu-l fac gelos. Ce sa fac? Aveti vreun sfat? Va multumesc! O zi frumoasa!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-i mai cauta in coarne si lasa-l un timp lipsit de orice atentie a ta,daca tot te jigneste tot timpul.
Daca nu-i pasa,inseamna ca relatia voastra sigur s-a terminat si se bucura ca s-a eliberat.
Dar,daca iti simte lipsa si se intristeaza ca nu mai esti langa el,ii poti spune motivul real pentru care ai devenit asa tacuta in ultima vreme.
Si lucrurile se vor schimba.
Asa ca,nu-l mai cauta,lasa-l singur, fara nici o veste, o saptamana, doua.
Daca crezi ca va iesi mai rau, cere efectiv o pauza.
Si chiar ca n-o sa aiba nimic sa-ti reproseze.

17 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
pai cred ca el vrea sa scape de tine si o face indirect, esti umilitor pentru tine sa aiba un asa comportament, cred ca ar fi cazul sa discutati deschis si sa luati o hotarare, iar daca cu el nu se poate discuta, e cazul sa pui punct si sa nu mai suferi pentru cineva care nu te apreciaza.
O primavara frumoasa sa aihappy

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Desparte-te de el. De ce accepti sa te jigneasca si sa tipe la tine? Prin asta iti arata cat de putin tine la tine. Oamenii se mai schimba, dar cand se schimba in rau, nu ai ce sa mai faci, decat sa te distantezi de ei. De ce tot tu incerci sa fie totul bine? Ca doar nu tu gresesti, ci el. Eu zic ca ar fi mai bine sa va despartiti. O sa suferi mai mult daca ramai cu el decat fara el.

| onetwothree explică (pentru Djlsghtnquuw):

Sincer, la asta m-am gandit si eu. Mi-e foarte greu sa ma despart de el, dar o sa incerc sa ma distantez incet de el, fiindca nu mai rezist asa. Ma simt mai mult singura in relatia asta, decat fiind un cuplu. Iti multumesc pentru raspuns!

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru onetwothree):

Uite,am trecut prin aceeasi situatie si crede-ma ca nu e bine. Stiu ca tu astepti sa se schimbe, dar nu o va face. O sa suferi degeaba si dupa ce va despartiti o sa-ti dai seama ca iti e mult mai bine fara el. O sa iti fie greu, am vazut ca te-ai distantat de prieteni din cauza lui.el mai mult te distruge, fara sa fii constienta. Faci cum crezi ca e mai bine, dar suferi pentru cineva care nu merita.

| Fatamuntilor a răspuns:

Suferi, plangi, primesti jigniri! Asemenea sentimente nu au ce cauta intr-o relatie!
Ca il iubesti e clar, se vede, dar oare el te iubeste?
Distana va indepartat si poate si-a gasit pe altcineva si cauta motive de despartire! Desi corect din partea lui ar fi fost sa-ti spuna.Doar se mai intampla.
Lasa o perioda in pace. Daca nu te cauta timp de 2 saptamani, e clar! NU mai vrea sa fie cu tine.
Baieti mai sunt pe lumea asta!

| andrei1237 a răspuns:

Nu il mai baga in seama absolut deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca el urla la tine si te jigneste si toate alea dar tu il iubesti, atunci e foarte greu pentru noi sa iti dam un sfat.Era mai simplu sa nu-l fi iubit, ca atunci iti spuneam si noi la fel de simplu sa-l parasesti.Dar…tu il iubesti, din pacate.Deci n-ai alta varianta decat sa stai si sa suferi.Si poate in timp, daca situatia devine mai rea decat este, ar trebui sa incepi sa te gandesti sa rupi relatia.
Altceva nu stiu ce sa zic.Eu unul va doresc sa va fie bine in continuare - iubirea e ceva frumos si trebuie sa lupti pentru ea.Fosta mea prietena nu gandea asa.I-am jignit parintii,m-am certat cu ei, am injurat-o si pe ea, Doamne, dar cate nu i-am facut…Si dupa o zi m-a parasit, proasta! Asta inseamna iubire adevarata? Eu zic ca nu. Iubirea inseamna ca femeia de langa tine sa ramana langa tine chiar si cand esti un jegos si-un nesimtit.Si sa te iubeasca.Asta inseamna.Deci cum e la voi…
Va invidiez.
Sper ca te-am ajutat.
Fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toate relatiile sunt menite sa dureze la nesfarsit. O relatie se termina in diferite feluri, doar ca nu te asteptai sa se intample asa de repede si asa de urat. Trebuie sa accepti sfarsitul relatiei si sa pleci mai departe.
Macar de era o persoana bipolara, erau sanse sa se rezolve problema daca te iubea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata,vreau sa-ti zic si eu ceva, dar de data asta serios.Pentru ca mai devreme te-am luat la misto putin.Stiu,am fost nesimtit.Si cam imi pare rau.Da` vezi nu te-apuci sa ma raportezi la Cristina, ca dupa aia imi sterge contul.Te rog, da? Bine.Deci am intrat sa vad ce mai zici si observ ca insisti pe chestia aia ca urla la tine si toate alea ce mai face el pe-acolo.Si-acuma sa iti zic parerea mea.Da` nu te superi, da?
Ok. Spui ca esti studenta si deci ar trebui sa fii fata cu pretentii, zic eu, nu? Adica e clar ca nu esti vreo tuta de aia care n-a citit o carte in viata ei si care se uda toata cand il vede pe Salman Khan.Corect? Pai si-atunci ce te-a apucat? Esti handicapata cumva? Adica lasi un jeg sa te borfaie ca-n mahala si dupa aia mai si zici ca-l iubesti…Da` de ce-l mai iubesti? Doar ca e frumos? Atat? Pai esti ca noi, barbatii, care daca vedem una cu buricu` gol ne-am si indragostit? Parca erati altfel voi, femeile. Vroiati sa va simtiti iubite si sa toate alea care or mai fi, ca le stii tu mai bine ca mine…Ce-ai? Ori ai facut vreo 20 de ani si s-au terminat barbatii ca ai imbatranit si nu te mai ia nimeni de acum? N-ai si tu ambitie? Facultatea aia de ce-o faci? Nu sa vii peste vreo 4 ani sa ne inveti si pe noi ceva, profesoara, avocata, inginera sau ce te-oi face tu acolo? Si sa ajungi o femeie puternica si care stie ce vrea de la viata? Nu? Si cum vrei sa faci toate astea daca tu stai sa te calce in picioare un jegos ca ala?
Deci da-l in ma`sa pe jeg. Oricum cred ca i-o fi dor de ea, ca de aia e el asa gelos si posesiv ca si-au pus-o amandoi cand era taica-su la schimbul 3.
Scuze, iar am fost nesimtit.Nu trebuia sa zic asta.
Dar nici el nu trebuia sa faca sex cu ma`sa.
Sper ca de data asta te-am ajutat.

| unknøwn a răspuns:

Când eşti într-o relaţie care îţi aduce nefericire, te detaşezi de ea şi îţi vezi de viaţă.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Pacat de relatia voastra, dar din punctul meu de vedere s-a terminat.Sorry straight face
Trebuie sa gasesti resursele interioare si sa apelezi la demnitatea ta de fata si sa inchei aceasta relatie.Din ce vad lucrurile nu se vor mai indrepta.
Nu merita sa mai faci eforturi.

Cauta un baiat cu caracter care sa te respecte.
Nu stiu de ce am impresia ca in cuplurile din ziua de azi nu mai exista respectul de sine si de partener.
Cauta un barbat adevarat.

| MDenisee a răspuns:

Daca iti zice sa te duci la alt baiat atunci du-te nu esti obligata sa stai langa o persoana care nu te respecta, chiar daca in trecut te respecta, treci peste chiar daca il iubesti, e greu dar nu e imposibil! bafta :*

| Katoteshika a răspuns:

Incearca sa vorbesti deschis cu el si vezi ce il supara, ce la schimat.Incearca sa pastrezi putin distanta (o zi-doua) sa vezi daca se schimba, daca se calmeaza.Incearca sa vorbesti cu el si sa-i spui ca nu iti place ca s-a schimbat ca vrei sa redevina ca inainte.

| onetwothree explică (pentru Katoteshika):

Am vorbit cu el, iar el mi-a zis sa merg la alt baiat. Si momentan incerc sa pastrez distanta fata de el, fiindca de fiecare data cand ma cauta e rece, ma jigneste si urla la mine. Imi reproseaza si faptul ca eu plang. Incerc sa nu mai plang in fata lui. Si in afara de asta, ma simt si singura fiindca mi-am indepartat toti prietenii ca sa nu ii dau lui motive sa fie gelos. Nu are incredere in mine, desi niciodata nu l-am inselat...

| Katoteshika a răspuns (pentru onetwothree):

Foarte nasol..Imi pare rau, foarte rau. Daca vrei putem vorbi pe mess, ne cunoastem si poti vorbi deschsi cu mine happy Doar daca vrei bine inteles!

| justsummer a răspuns:

Probabil ati ajuns in punctul in care iubirea nu mai este de ajuns ati trecut in cei doi ani de la fluturasi in stomac la obisnuinta si acum ati ajuns la etapa in care va certati si probabil nici nu mai comunicati asa bine. Daca il iubeste asa mult poate ar trebui sa luati o pauza sa nu va mai vorbiti o saptamana si sa vedeti dupa cum va simtiti. Probabil sunteti in punctul in care simtiti ca nu mai merge, dar nici unul nu e pregatit sa spuna el punct.

| ZambetDeGheata a răspuns:

Desparte-te de el