| Helena2011 a întrebat:

Dau Funda pentru intrebare!
Am avut in clasa un prieten am fost impreuna timp de 5-7 luni ne-am despartit ca asa am vrut noi dar eu inca il iubesc eu am pus pe o prietena recent sa il intrebe daca ma mai place si el a spus Nu acum mi-a spus acea fata ca e cu o fata dar inainte de a incepe relatia el a zis ca umbla cu o fata pe nume Maia dar eu nu il credeam si acum zice ca e cu o fata si o data eram pe o scena el trecuse prin fata mea si se uita la mine din cand in cand. Oare ma mai place cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Eu îţi spun părerea mea.Tu poţi să ţii cont de ea,sau nu.Băieţii trec mai uşor peste astfel de lucruri. Dacă el are acum o relaţie, e mai bine să nu te amesteci. Dacă ţine la tine, el trebuie să vină la tine.Nu-ţi face prea mari iluzii. Când iubim,oferim un alt sens privirilor, gesturilor, vorbelor şi etc.Dar nu totdeauna lucrurile sunt ceea ce par a fi.Cineva care vine din exterior îţi poate spune mai bine lucrul acesta.Nu te amesteca în relaţia lor. Pune-te pentru o secundă măcar în locul acelei fete şi gândeşte-te că nici tu nu ai dori să se amestece altcineva în relaţia ta.Mai bine lasă lucrurile aşa cum sunt. Timpul vindecă toate rănile.

1 răspuns:
| Helena2011 explică:

Cred ca ai dreptate dar eu nu aveam ganduri rele dar multumesc ca mai sfatuit.