| sabisicumine a întrebat:

dau funda, va rog sa-mi raspundeti repede.am o problema si nu stiu ce sa fac. am inceput sa vorbesc cu un baiat care este cu un amn mai mic decat mine, si a inceut sa-mi placa de el. dar nu stiu daca si el ma place... adica iesim, ne strangem in brate, rade mereu la glumele pe care le fac, imi zambeste de fiecare data cand ma uit la el. nu stiu ce sa fac? oare ma place dar vrea sa fac eu primul pas? vreau sa stiu macar daca ii place de mine. sau vreau sa stiu cum l-as putea face sa fie interesat. mie chiar imi place de

Răspuns Câştigător
| SeErgiuTzZz a răspuns:

happy Dragostea nu are vasta :X. Poti sa afli daca te place prin intermediul prietenilor lui, sau pune o prietena de a ta sa il intrebe. Insa dupa cate ai spus, sunt 98% sigur ca te place. happy Iti doresc mult noroc sa te placa happy

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CriCri04 a răspuns:

Da si eu cred ca te place. fii deschisa si spune-i tu prima. te poti face ca iti e frig sau ca iti e rau si sa iti lipesti capul de umarul lui si ii iei mana gen cu un pretext cine stie sa ii citesti in palma sau ceva de genu laughing si apoi ii lasi mana si incepi sa o mangai cu subinteles daca pricepi ce vreau sa zic.
sau bati un app ca ai avut o zi proasta si toata lumea e impotriva ta si nu te place nimeni... si el atunci poate zice ca el te place laughing
saauu... intr-un moment de schimbari de priviri intre voi ii zici ceva de genu "stii. eu te plac"
nu stiu la mine cel putin ar functiona si sper sa se potriveasca si tie.
btw. mie intotdeauna mi-a placut de baieti din clasa de la fratele meu (cu un an mai mic), nu e cine stie ce tragedie. dragostea nu are varsta
ai grija, pupic :*

| AndreeLina a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie, dar ca e cu 2 ani mai mic ca minelaughingdeci ne intelegem deosebit de bine si intr-adevar dragostea nu are varsta, totusi nu fa tu prima pasul! asteapta sa faca el, ca mai apoi sa nu aiba repros sa iti spuna ca a umblat dupa el o tipa mai mare decat el..asa is baietii!

| sabisicumine explică:

Faza e ca mi.e frica sa.i zic ce simt, desi stiu ca mai bine as stii adevarul. Oricum, cand vine vorba de apropouri el nu le face niciodata. desi a inceput sa imi spuna el, primul " buna" din ce in ce mai des ..nu stiu cum sa explic foarte clar situatia.