| alecsutzza01 a întrebat:

Buna dau funda+vot
am 17 ani si nu prea ma pricem la ceea ce voi intreba eu. INCEPbig grin
Am o prietena se numeste Maria, are 15 ani si si-a inceput viata sexuala acum 2 saptamani. eii a facut neprotejat. iar acum pange incontinu si regreta. baiatul zice ca nu a terminat in ea. acum nu stiu. ultima oara i-a venit ciclu acum 5-6-7 saptamani. inainte de asi incepe viata sexuala, ei. ierii i-a venit iar ciclu. si ii este friga, zice ca a ramans insarcinata. dar nu stim sigursad... la ginecolog nu se duce, nu are de unde sa ia atatia bani, si nici la parintii nu`i poate spune,"sunt instare so dea afara din caasa", daca i-a venit ciclu ce inseamna? sad va rog ajutor funda+vot...

Răspuns Câştigător
| inteligenta a răspuns:

Daca i-a venit ciclu dupa ce a facut sex atunci nu este insarcinata. Daca ar fi fost insarcinata atunci nu iar fi venit ciclu si ar fi avut stari de greata... funda please?

5 răspunsuri:
| Alexakos a răspuns:

1. asa ii trebuie, sa bage minte. (majoritatea o sa spuneti ca sunt idiot cu cea ce am spus. insa toti la varsta asta nu vor decat sex, sexul nu este o joaca.)

2. ciclu vine la toate fetele/femeile. ( de pe la 14 -15 ani depinde)

3. sincer esti cam varza cu romana.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Mai lasati vrajeala asta cu un prieten, o prietena nu stiu ce a facut straight face
chiar asa de greu iti e sa spui ca tu esti acea persoana? e clar dupa cate informatii ai dat

| irina_5692 a răspuns:

Nu prea cred ca exista posibilitatea ca ea sa fi ramas insarcinata! Dar sa invete ceva din acesta experienta sexul nu este o joaca si de multe ori o joaca se poate transforma intr-un lucru neplacut precum o sarcina nedorita!

| YuuLyan a răspuns:

Nu cred ca e insarcinata daca i-a venit ciclul sa stea cil...dar poate sa faca si un test de sarcinawinking

| mihaela_6118 a răspuns:

Clar nu e insarcinata.cred.:d