Ai avut ceva de valoare dar nu ai stiut sal tii. acum il cauti si nul mai poti avea.trist dar asta ee.alta data poate vei fi mai atenta
Eu zic sa lasi lucrurile asa cum sunt. Daca l ai refuzat la inceput inseamna k nu l ai placut cu adevarat acum e doar un moft pentru ca stii ca are gagica si te roade.Eu zic sa treci la next.E plina lumea de baieti!
Tu singura ai cautat aceasta situatsie.Cel mai bine acum ar fi sa ashtepti.Sa vezi cum evoluaza relatie cu prietena lui si daca se despart incerca sa devenitsi buni prieteni iar apoi imi spui sentimentele tale.Nu te-ai gindit ca poate shia facut prietena numai ca sa iti faca tie in ciuda? ia in calcul si aceasta varianta.Succes.
Pupici:***
Dar ar mai fi cv. eu stiu ca ma place foartre mult deoare cand am venit prima data in scoala el a fost primul care m.a intrebat daca nu vreau sa stau cu el. si are si o sora in scoala si este cu 1 an mai mik decat mine l-as suna sau triite sms dar nu am bani pe tel... ce ziceti sa ii zic surorii lui sa ii zic fratelui sa ma sune? sau ca il plac?
Bananacantareata87 întreabă: