Iti spun eu ce se intampla Tu la varsta asta tanjesti dupa un baiat mai,, rau" sa zic asa iar el nu poate sa fie putin mai barbat si mai mai,, rau" de frica sa nu te piarda, ca da, se pare ca e diperat dupa tine Tu sigur ca-l iubesti daca simti asa dar dupa cum am zis tu ai vrea ceva actiune, aventura, ceva care sa-ti creasca adrenalina va fi odata asa dar va trece foarte mult timp asta e sigur. Ai putea tu sa incerci sa-l inveti sa nu mai fie atat de sentimental, poate numai din cand in cand... nu stiu, creaza-ti tu putina actiune cu el, nu ma gandesc la sex dar poate fii orice, sa nu-ti fie teama ca-l ranesti. Din cand in cand fi mai rece cu el etc. Cred ca asa vei ajunge sa-l iubesti mai mult!
Aatata tam-tam pentru ceva simplu.
Nu te atrage fizic, nu-l placi, nu-ti place cum arata.
Nu te-ai putut indragosti de el, din timp ce nu-ti place de el.
E perfect logic, insa nu stiu, de ce ai mai acceptat o relatie cu el daca nu ti-a placut de el?
Bravo, stiai ca nu simti nimic pentru el si ca nu te atrage fizicul dar totusi i-ai sperante, l-ai aburit.
Sa ma *** in toate nesimtitele de genul, pur si simplu nu va merge, tu nu esti atrasa de el si aia e.
Pune punct, oricum deja e tarziu si el v-a suferii enorm, pentru ca te iubeste.
Tu vei suferii mai putin, din timp ce iti era doar dor de el.
Esti o lichea.
Buna! Si eu sunt in aceeasi situatie dar pe mine ma atrage fizic dar eu nu pun pret pe asta.Te inteleg.Eu zic sa nu mai continui pentru ca eu am continuat asa si sa ajuns mai rau.Eu zic sa pui punc pentru daca tu dupa un an nu esti fericita nu o sa fi nici dupa 7 ani, intelegi? Cautati alt baiat si vezi diferenta.Eu am ajuns sa il insel si nu e bine.Ori cat de greu iti e eu zic sa te desparti si sa pleci.Sa te muti la facultate intr-un alt oras departe si o sa iti fie mai usor.Eu asa zic ca daca nu poti mai mult nu o sa fie niciodata si nu e bine pentru tine pentru ca nu esti fericita si o sa ajungi psihic foarte rau.Nu ai ce sa faci daca nu se poate nu e si gata.Gandeste altfel si du-te la psiholog si o sa vezi ca e ca mine.Succes!
Nu te atrage fizic, dar are un comportament corespunzător cerințelor și nevoilor tale și asta compensează fizicul lui. Te îndrăgostești cu adevărat atunci, când ritmul bătăilor inimii tale accelerează, când ești atrasă fizic de partener, când între voi este acea chimie, acea scânteie, acele sentimente profunde și intense, acele firicele de electricitate ce-ți străbat corpul când îl privești sau când îl atingi.
Nu te atașa emoțional, crezând că, iubirea se construiește treptat precum o casă. Iubirea este ca durerea, te lovești și simți durerea, aceasta nu vine 10 minute mai târziu după ce te lovești. Nu-ți fie frică de a-ți asuma riscul de a fi fericită. Ești DOAR atașată de el emoțional, asta NU înseamnă iubire. Ești DOAR obișnuită cu el. Tu speri că într-o zi vei avea sentimente pentru el. Speranța nu-ți oferă sentimentele dorite. Oricât de mult îți vei dori sau vei încerca să simți ceva pentru el, nu vei reuși. Nu-i poți dicta inimii pentru cine să bată. Te minți că începi să simți ceva pentru el, pentru că nu vrei să-l pierzi. Îi ești recunoscătoare că stă cu tine, deși tu nu simți nimic pentru el, vrei să-l răsplătești prin încercarea de a-ți dezvolta niște sentimente pentru el. Indiferent de cât de mult veți încerca să faceți totul bine, sentimentele nu vor apărea. Ai nevoie de cineva care sa te provoace, care să te stârnească mental și fizic (degeaba va încerca iubitul tău să facă asta, dacă tu nu eşti atrasă de el fizic). Doar pentru că îți impui să simți ceva pentru el, asta nu înseamnă că vei și simți. Tu l-ai ales pe el, dar inima ta NU. Vei regreta dacă o faci cu el pentru că, sufletul nu este de acord să fie el primul. Tu cu el doar ți-ai construit o ILUZIE.
TU-L PLACI PENTRU CE-ȚI OFERĂ (emoțional, financiar), NU PENTRU CE TE FACE SĂ SIMȚI PENTRU EL.
Nu o face doar pentru că respectivul merită (rezultatul faptelor lui să nu fie dăruirea ta), fă-o pentru că simți nevoia, dorința s-o faci cu el. Te minți singură! Cu cât lași timpul sa treacă cu atât va fi mai greu pentru el. Îi irosești timpul. Vorbește cu el și spune-i tot ce simți (sau nu simți pentru el). Ești doar obișnuită cu el, cu timpul îți va trece.
Fă ceea ce e corect pentru sufletul tău, nu-i mai alimenta iluziile.
Baftă!